Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Čočková polévka podle Pohlreicha

Čočková polévka podle Pohlreicha

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Zdeněk Pohlreich miluje polévky, protože pro něj představují symbol rychlého, komfortního, nekomplikovaného jídla, které zasytí a hodí se zvláště pro sychravé podzimní a zimní večery. Zde tedy nabízíme recept na polévku ze zelené čočky od mistra kuchaře.

Koprová omáčka podle Kluci v akci

Koprová omáčka podle Kluci v akci

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Kluci v akci si vybrali neobvyklou kombinaci, kterou dotáhli k dokonalosti. Základem je skvělé jehněčí a přílohy k němu jsou prosté, ale skvostné a bezvadně se doplňují. Netradiční

Recept na buřtguláš

Recept na buřtguláš

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Guláš je původně maďarský pokrm tvořený nakrájenými masovými kostkami v omáčce z cibule, kořeněné paprikou. Existují různé varianty. V Česku je populární kromě hovězího guláše i takzvaný

Linecké těsto podle Pohlreicha

Linecké těsto podle Pohlreicha

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Zdeněk Pohlreich je nejznámější český šéfkuchař, gastronom, podnikatel a moderátor. Popularitu získal především díky pořadu TV Prima „Ano, šéfe!“. Mimo jiné učí na Střední škole gastronomické a hotelové

Zavařování kukuřice

Zavařování kukuřice

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Kukuřice je svým složením přirozeně bezlepková a splňuje tak zásady dietních opatření takto nemocných. Díky množství sacharidů, vlákniny, bílkovin a nenasycených mastných kyselin je kukuřice

Hovězí guláš z kližky

Hovězí guláš z kližky

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Správně udělaný guláš je gurmánským požitkem. Kolik masa, tolik cibule, říká jedno pravidlo. Ano, guláš je poté přirozeně zahuštěný právě tou rozvařenou cibulí a má také příjemnou nasládlou chuť.

Bramborové placky

Bramborové placky

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Bramborové placky jsou skvělé jako příloha a dobře zastoupí i hlavní jídlo. Chutnají jako vylepšené bramboráky, ale bramboráky to nejsou. Placky, případně postaru „placek“ – to když se z těsta

Obložené chlebíčky

Obložené chlebíčky

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Bez tradičního českého chlebíčku si neumíme představit žádnou oslavu. Jde o druh studeného pokrmu, jehož základem je obvykle vekové pečivo, zdobené dalšími potravinami či pomazánkami. Typickým pokryvem

LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Nové příspěvky

Rýmovník pěstování

 Vozdecký Ladislav  25.8.2019 22:39

Prosím o sdělení kontaktů, kde bych se mohl dlmluivit na dodání rostlinek rýmovníku a angínovníku

Děkuji.

Vozdecký

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Rýmovník pěstování

 Vozdecký Ladislav  25.8.2019 22:35

Prosím o dodání pár kontaktů, kde bych mohl sehnat rostlinku rýmovník a angínovník.
Děkuji za laskavost.

Vozdecký

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Www.kdy a jak stříhat kaki.cz

 Milda  22.8.2019 20:28

Khaki se má stříhat v únoru až březnu. Jak se to dělá, je vidět na tomto videu youtu.be/f-OIvEQP-6g

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Www.kdy a jak stříhat kaki.cz

 Blahuta  22.8.2019 18:16

kaki mám zasazené 2rokem je vysoké 2m kmínek je3cm chci ho zakrátit mám obavu aby mu neuškodil tak se ptám kdy a jak ho zastřihnout rád se přiučím.Dík

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Pěstování krásných kamélií

 Michálková Jara  21.8.2019 13:22

To jste mě opravdu moc nepotěšil, toho jsem se bála. Byla krásná, měla jsem z ní velikou radost a teď tohle. Tak Vám děkuji, přeji hodně pěstitelských úspěchů, určitě lepších , než ty moje.Budu se moc rozmýšlet, zda si koupím novou.Když se nedaří, tak to moc mrzí. Krásné dny.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS

NABÍDKA OBCHODU