Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Napsal: Vinš M. / komentářů: 0
Napsal: Vinš M. / komentářů: 0
LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 Další
V severních Čechách v hospůdce U vodopádu v zimě podávávali utopence s cibulí, zelím a křenem. Bylo to ohromné s chlebem a 2 dcl svařáku. Má někdo na podobné utopence recept?
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Může se občas jíst jeleni guláš na warfarin.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Postočení likéru z aronie se u hrdla láhve tvorí kruh z bublinek.Jde odstranit nebo je to přirozené zrání.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nějaká prodejna v Ostravě která prodává skopové maso děkuji za info Ducarová.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dotazuji se, zda je vhodné použít do sekaného masa určeného do klobásníků.
Děkuji za odpověď VG
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenost při smíšeném způsobu solení (naložení) masa s použitím směsi běžné soli a Pragandy. U Pragandy se uvádí, že maso je připravené pro uzení již po 14 dnech. Což mi připadá krátká doba, aby se do masa dostala chuť česneku. Když bych použili Pragandu 50% a běžnou sůl 50% a prodloužil dobu na 4 týdny, může vzniknout nějaký problém? Děkuji za názor.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zdravim potreboval bych vedet jaky je nazev pro rychlosul v USA.diky.
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
D.den jsem z Vlašimska a chtel bych koupit pragandu ,
tři sáčky po 250g a 3 sáčky na výrobu salamu, udejte místo nákupu neb zašlete na
adr. Antonín Koštál,Družstevní 291,25765 Čechtice neb volejte 773877493 dik za info Ko
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Kde se dá koupit Dana děkuji
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
po jaké době lze konzumovat sušené houby?
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
A suší se vůbec václavky? Názory se různí, ano i ne, ale nechápu, proč by se sušit neměly!
Má někdo zkušenosti?
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Lze susit vavrin v susicce?
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět