HLAVNÍ STRÁNKA
Vaření a pečení |
Napsala: Svobodová M. / počet komentářů: 0
Domácí kvasnice jsou trochu jiné, než ty, které se dají koupit v obchodě. Jakmile budou vaše kvasnice hotové, budete muset vychytat množství, které použijete ve svých receptech, protože potence domácích kvasnic se bude trochu lišit od verze zakoupené v obchodě. Pravděpodobně budete potřebovat více pro stejné množství chleba. To, co ztratíte na tomto testovacím čase, se vám vrátí novou neobvyklou chutí a zábavou. Vytvořte si to správné teplo domova provoněné vůní čerstvě pečeného chleba s vlastním droždím.
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Využití zavařovaných broskví je široké. Zavařené broskve dodají i docela obyčejnému jídlu trochu svátečnější charakter. Broskvový kompot můžeme použít ve sladké i slané úpravě jídel a v
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Klasický recept na šunkofleky od „šéfa“ Pohlreicha nečekejte. Recept, který je níže uveden, je jiný, netradiční, ale přesto jednoduchý. Je jen na vás, zda jej vyzkoušíte. Dle použitých ingrediencí bude
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
To by nebyli Kluci v akci, aby i obyčejné květákové placičky nějak nevyšperkovali. Křupavý korpus košíčků upečený z kvalitní celozrnné mouky a ochucený oreganem se bezvadně snoubí s lahodnou
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Kluci v akci si vybrali neobvyklou kombinaci, kterou dotáhli k dokonalosti. Základem je skvělé jehněčí a přílohy k němu jsou prosté, ale skvostné a bezvadně se doplňují. Netradiční
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Guláš je původně maďarský pokrm tvořený nakrájenými masovými kostkami v omáčce z cibule, kořeněné paprikou. Existují různé varianty. V Česku je populární kromě hovězího guláše i takzvaný
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Správně udělaný guláš je gurmánským požitkem. Kolik masa, tolik cibule, říká jedno pravidlo. Ano, guláš je poté přirozeně zahuštěný právě tou rozvařenou cibulí a má také příjemnou nasládlou chuť.
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Bramborové placky jsou skvělé jako příloha a dobře zastoupí i hlavní jídlo. Chutnají jako vylepšené bramboráky, ale bramboráky to nejsou. Placky, případně postaru „placek“ – to když se z těsta
LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 Další
Nové příspěvky |
Dobrý den, prosím o radu. Ráda bych získala výpis z katastru nemovitostí podle jména. Můžete mi prosím poradit /polopatě a detailně / jak mám postupovat? Omlouvám se za tuto detailní žádost, ale ať hledám jak hledám, nevím jak postupovat, jak a kam zaplatit apod. Děkuji, a prosím o odpověď na email.Dvořáková
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Vějířovku mívám na oknech v truhlíkách už několik let. Marně sháním její semínka, poradíte? Díky.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
mam zahradu brneske ivanovice a chtel bych tam elektrinu nejbliz kde je el. je vzdalena asi 300 m
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Podle obrázku se nejedná o plíseń, ale o padlí. Je nutné toto postříkat jak na plíseň, tak i na padlí a to na počátku vegetace před rozkvětem a po odkvětu v červnu ještě proti plísni. Tak věřím tomu, že budete mít zdravou ůrodu.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
ověřit list vlastnictví č 61
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2021 NetConsulting Praha s.r.o.