HLAVNÍ STRÁNKA
Vaření a pečení |
Napsal: Dvořák J. / počet komentářů: 0
Krůtí maso je pokládáno za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích prsíček má pouze 0,7 % tuku a 24 % bílkovin, v jiných částech těla (např. hřbet, stehna) je tuku poněkud více. Nejtučnější částí krůty je tzv. biskup. Francouzští labužníci tvrdí, že krůta má devateré maso - v každé části těla je jinak zbarvené a liší se i strukturou a obsahem tuku. Krůtí
Napsal: Dvořák J. / komentářů: 0
Co to je flamendr? Hýřil, prostopášný nedbalec, fláma. Oslovení Ty Flamendře! bylo používáno v Praze pro člověka nedbalého a docela zpustlého. Příklad z historických pramenů uvádí: Syn pana
Napsal: Dvořák J. / komentářů: 0
V Maďarsku, Polsku, i v Česku a na Slovensku je lečo považováno za tradiční jídlo a je velmi oblíbené ve střední Evropě, zejména v horkých letních měsících, kdy na vaší zahradě najdete
Napsal: Dvořák J. / komentářů: 0
Lečo, řeklo by se, že je typické pro maďarskou kuchyni, ale jeho původ je ve skutečnosti v Srbsku. Lečo si oblíbili v mnoha zemích. Z tohoto důvodu jsou pravidla jeho přípravy odlišná. Ingredience,
Napsal: Dvořák J. / komentářů: 0
Ugrilujte si vepřovou kotletu jako opravdový profesionál na grilování! Vepřové kotlety chutnají obzvláště dobře i z grilu, pokud byly předem marinovány. Kotleta se krájí z žebra a je vždy
Napsal: Dvořák J. / počet komentářů: 0
Vlastní marináda chutná nesrovnatelně lahodně! Vyrobit si marinádu svépomocí je opravdu snadné a to, co z toho na konci vyjde, lze dotvořit podle vlastní chuti a nálady. Máme pro vás skvělé
Napsal: Dvořák J. / počet komentářů: 0
Hlavní rozdíl je v tom, že milánské špagety pochází z Itálie a boloňské špagety vznikly v zahraničí. Milánské špagety jsou polité rajčatovou omáčkou. Boloňské špagety tvoří masová omáčka,
Napsala: Svobodová M. / počet komentářů: 0
Hrníčkový recept na korpus pro výrobu lehkého piškotového dortu je složen z bílků, mouky a cukru. Někdy je dortový korpus provzdušněný práškem do pečiva. Piškotové dorty, zadělávané rozšlehanými
LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 Další
Nové příspěvky |
mám garáž v řadě 6.nemovitostí z nichž má označení če má 5 a moje čp
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
potřebuji zjistit současnou adresu. Na trvalé adrese U Havličkových sadů 1531/11
není.
Děkuji
Hánová
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Když se rostliny rakytníku pěstují ze semen, je vlastně nemožné rozeznat, zda jsou samčí nebo samičí po dobu 3-4 let po vysetí, dokud se jim nevytvoří poupata. Z tohoto důvodu se rostliny rakytníku obvykle množí z řízků nebo pomocí výhonků z mateřských rostlin spíše než ze semen. Řízky jsou vždy stejného pohlaví jako rostlina, ze které jsou odebrány.
Samec vytváří nahnědlé květy, které produkují větrem distribuovaný pyl. Samčí květy mají okvětí složené ze 2 volných blanitých kališních lístků, obsahují 4 tyčinky a jsou uspořádány v drobných hlávkách. Oproti tomu samičí květy mají kalich trubkovitý, zakončený 2 laloky, obsahují jediný jednopouzdrý semeník a jsou uspořádány v drobných hroznech.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den,
Mohu se zeptat jak se pozná samec a samice rakytníku? Jaký je rozdíl? Děkuji Boxanová
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Zřejmě používáte program, který nemá předpírku a proto spláchne prací prostředek s obou komor. Zvolte jiný program. Pokud se ale spláchne na začátku i aviváž, tak to vypadá spíše na poruchu.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
MAME PRACKU ZNACKA LORD POUZIVAME TEKUTE PRASKY DAME DO ZASOBNIKU PRASEK NA PREDPIRKU I NA PRANI A TAKE AVIVAZ A PRI NAPOUSTENI SE VSE SPLACHNE PRI PREDPIRCE A NEVIME PROC PROTO SE PTAME A POTREBUJEME PORADIT DEKUJEME
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2023 NetConsulting Praha s.r.o.