Informace od profesionálů

MENU

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Recepty na platýse

Recepty na platýse

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 1

Ryby jsou důležitou součástí stravy, měli bychom je konzumovat minimálně alespoň jednou týdně. V současnosti jsou na trhu nejrůznější čerstvé, chlazené, zmrazené či konzervované sladkovodní i mořské ryby. Jejich příprava a úprava není nijak složitá, a přesto jsou u nás spíše výjimečnou pochoutkou.

Kysané zelí

Kysané zelí

Napsala: Válková J. / komentářů: 5

Léto skončilo, přichází období chřipek a nachlazení. Jak posílíte svou obranyschopnost? Zařaďte do svého jídelníčku kysané zelí. Už staří mořeplavci věděli, že se bez kysaného zelí nemohou vydat na

Kynuté těsto

Kynuté těsto

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Kynutého těsta se nejedna hospodyňka zbytečně obává. Musíme si uvědomit, že kynuté těsto je živá hmota a podle toho s ní zacházet. Receptů existuje celá řada, liší se od sebe poměrem mouky, cukru,

Vajíčková tlačenka

Vajíčková tlačenka

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Vajíčková tlačenka je nejen delikatesa, ale i praktické jídlo, které představuje ideální způsob, jak spotřebovat vejce, kterých máme během Velikonoc nadbytek. Vaječnou tlačenku si můžete udělat nejen

Marináda na krkovici

Marináda na krkovici

Napsal: Dvořák J. / komentářů: 0

Vlastní marináda chutná nesrovnatelně lahodně! Vyrobit si marinádu svépomocí je opravdu snadné a to, co z toho na konci vyjde, lze dotvořit podle vlastní chuti a nálady. Máme pro vás skvělé

Cuketová polévka podle pořadu Kluci v akci

Cuketová polévka podle pořadu Kluci v akci

Napsal: Dvořák J. / počet komentářů: 0

Kluci v akci ve svém pořadu připravovali lahodnou polévku, která v podzimních dnech přijde k chuti. Zde je recept na krémovou polévku z cukety s taveným sýrem a smaženými

Cmunda po kaplicku

Cmunda po kaplicku

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Cmunda je historický název pro bramborák, jedná se o staročeské jídlo. Cmunda se jí jako samostatný pokrm, často je plněná zelím a uzeným masem. Cmundové těsto se využívá i jako obal masového

Recepty jak připravit čerstvý listový špenát

Recepty jak připravit čerstvý listový špenát

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

Listový špenát se v poslední době řadí mezi velmi populární zeleninu, která má navíc opravdu blahodárné účinky na náš organismus.

LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24   Další

Diskuze

Recepty na platýse

 Andrea Ernyei

Dobrý den,
ráda bych Vám poděkovala za článek. Téma je velmi dobře zpracováno. Hledala jsem informace, jaký je rozdíl mezi platýzem, rejnokem, kam patří halibut, a jsem ráda, že jsem se dostala k Vašemu článku.

S pozdravem,
Andrea Ernyei

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Marmeláda

 Petra

Super recept na marmeládu,děkuji!Dělala jsem poprvé ze švestek a nemá chybu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Za jak dlouho lze konzumovat domácí kysané zelí

 Zdenka

za jak dlouho lze konzumovat domácí kysané zelí

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Kde se dá v Praze koupit štáva z kysaného zelí

 Mirek

Nevíte někdo kde se dá v Praze koupit šťáva z kysaného zelí?

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování kysaného zelí

 vladimir cerny

mohu kvalitni kysele zeli uschovat do sklenic se zavitem-

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Sekundové lepidlo na zuby

 julius lubrich

Mám dodatečný dotaz k výše uvedenému opravnému lepidlu Repair - It
( denture repair kit 8 Eur ). Je možné toto lepidlo použít k opětovnému
slepení protézy umělá hmota / kovová kostra ? Jedná se o dolní protézu
čtyř vložených předních řezáků. Prad´te mi prosím případné vhodnější
opravné lepidlo. Děkuji. J. lubrich

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Nemoci okurek

 Dana Čížková

Dobrý den, mám okurku "hadovku" roste do výšky na mřížce (neleží na zemi) a vždycky vykvete, udělá maličké plůdky, ale ty vzápětí zvadnou shnijí. Můžete mi prosím poradit? Nejde mi ani tak o úrodu, ale zajímá mě to. Děkuji. Dana Čížková

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Katalpa

 Zahradník

Dejte stromku čas, aby se vzpamatoval a vyčkejte do příštího jara, kdy už by se měl probudit v plné síle. Pokud se ptáte, jak stromek katalpy co nejvíce podpořit v růstu, jako například přihnojováním, injekční aplikací speciální látky pod kúru, zastiňováním, rosením, tak nic z toho není třeba. Prostě ho nechte být, ať se vzpamatovává.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Katalpa

 Hedvika Olleova

Dobry den, mam 20ti letou katalpu Nana. Letos namrzla, mesic je narasena, zhruba 3 pary listu. Ty jsou male. Dost neduzive. Prostrihala jsem suche vetve do ziveho. Nerada bych o ni prisla. Je jeste neco co pro to lze udelat? Dekuji za radu.

Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Nemoci okurek

 Zahradník

Žloutnutí mladých plodů okurek může mít několik příčin. Mnoho vody nebo naopak málo. Nevhodné pH půdy. Pro okurky je nejlepší pH 6 až 6.5, tedy mírně kyselé (změřte pH vašehosubstrátu). Také prudké slunce dopadající přímo na plody může vést ke žloutnutí okurek. Normálně jsou plody okurek schované pod listy. Pokud je to váš případ, posilněte zastínění skleníku. A poslední důvod žloutnutí je nedostatek živin, zejména dusíku a síry, ale to je nepravděpodobné, když máte čerstvý kompost.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Nemoci okurek

 milada vránová

Dobrý den, u okurek hadovek ve skleníku se nasazené okurky přestávají vyvíjet a sežloutnou a opadnou. Okurky jsou vedeny vertikálně, mají dostatek místa a novou kompostovou zeminu.Na listech nejsou žádní viditelní škůdci. Poraďte mi ,prosím.Děkuji. M.Vránová

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS