Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Kapustičky

Kapustičky

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Růžičková kapusta patří mezi košťálovou zeleninu. Kapustičky jsou bohaté na základní živiny a především obsahují velké množství vitamínu C.

Plněné žampiony

Plněné žampiony

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Jedná se o hlavičky žampionů, které jsou plněny různými ingrediencemi a následně tepelně upravovány pečením nebo smažením.

Paella

Paella

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Paella je typické španělské jídlo z rýže, výsledný pokrm je méně lepivý než rizoto. Stejně jako v případě rizota existuje spousta receptů s různými ingrediencemi. Nejčastějšími jsou plody

Čočková polévka

Čočková polévka

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Čočková polévka se připravuje z čočky a dalších ingrediencí, je nejen zdravá, ale i vydatná. A zcela jistě patří do české tradiční kuchyně.

Krůtí maso

Krůtí maso

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Krůtí maso je jemné a křehké, je zdrojem plnohodnotných bílkovin, minerálních látek a vitamínů. Kvalitu masa ovlivňuje krmení, druh a stáří zvířete. Krůtí maso označujeme jako bělomasé.

Recept na cheesecake

Recept na cheesecake

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Cheesecake (čti čískejk) je dezert, který je tvořen krustou z rozdrobených sušenek, naplněnou sýrovou nebo tvarohovou vrstvou.

Utopenci

Utopenci

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 5

Špekáčky v kyselém nálevu patří k českým specialitám, na které nedáme dopustit. Můžete je naložit se zeleninou, do piva nebo i jinak. Inspirujte se níže uvedenými recepty.

Libeček a Warfarin

Libeček a Warfarin

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 4

Libeček je nejen silné aromatické koření, ale i léčivá bylina. Jako koření mu mnozí z nás přijdou na chuť často až s přibývajícím věkem, kdy si jeho výrazné aroma můžeme dokonce oblíbit.

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Diskuze

Veprova kyta

 Jan Fort  9.2.2020 9:34

moc pěkné zpracované

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Recept utopenci se zelím a křenem

 Inka  4.7.2016 16:28

V severních Čechách v hospůdce U vodopádu v zimě podávávali utopence s cibulí, zelím a křenem. Bylo to ohromné s chlebem a 2 dcl svařáku. Má někdo na podobné utopence recept?

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Postřik na libeček

 mičkajan  17.6.2017 19:51

na libečku se mně tvoří hnědé skvrny jako od nějakého hmyzu a začíná schnout může mně někdo poradit? Děkuji za vaše rady

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Usychání ostružin

 Helena  20.9.2020 11:11

Dobrý den. Letos mi ostružiny krásně nasadily, těšila jsem se na množství plodů, ale nakonec úplně uschly.
Poradí mi někdo, čím to je ?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Pěstování kočiček

 Alena  20.9.2020 9:37

Chtěla bych se zeptat jak zazimovat jivu , "kočičky" když ji pěstují v květináči.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Sekundové lepidlo na zuby

 Milda  19.9.2020 23:22

Prasklá zubní náhrada se nelepí, ale svařuje. Jedna strana zlomu se nahřeje, nanese tenká vrstva nového materiálu a pak se nahřeje ta druhá a vše se zatepla spojí. Jedině tak vznikne spoj, který bude homogenní a odolá jako by to prasklé nebylo. Žádné lepidlo tohle nedokáže a dříve nebo později se lepená protéza zase zlomí ve stejném místě.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Sekundové lepidlo na zuby

 Heda  19.9.2020 22:43

Jo jo,jen u lekare,,ale to by clovek nesmel mit jen duchod, u zubaru se za slepeni nahrady nedoplati. Proto je to taaaak hrozne slozity si nahradu slepit sam. Ani lepidlo lidem neprodaji,aby panum zubarum neubyly prachy.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Ostružiny jsou červené ale nedorostou

 helga  16.9.2020 17:23

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na ostružiny.Máme na zahradě beztrné ostružiny a stalo se nám,že je na nich mnoho ostružin,které dorostly do červených plodů a pak přestaly růst a spíše začaly jako sesychat.Byly velké cca 12 mm.Vůbec nedozrávaly.
Prosím o radu čím to je a popřípadě jakou zvolit ochranu,aby se to nestávalo.Děkuji za odpověď.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS