HLAVNÍ STRÁNKA
Vaření a pečení |
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Chalva patří k jedněm z nejstarších orientálních cukrovinek. Název pochází z arabského slova hilwa – sladký. Před druhou světovou válkou se chalva vyráběla i u nás a byla běžně k dostání na poutích a jarmarcích. Za války byla tato výroba zastavena a doposud se ji nepodařilo plně obnovit. Dnes je v Česku tato cukrovinka k sehnání v supermarketech, v čajovnách a ruských prodejnách s potravinami.
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Oškvarkové pagáče patří mezi národní slovenská jídla. Oškvarkové pagáče jsou placky ze škvarků, na něž existuje vícero receptů a které se podávají třeba se zelím, mákem, nebo dokonce s povidly,
Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0
Rybí polévka je polévka obvykle vařená z ryb nebo z jejich částí. Přidává se většinou zelenina, různé druhy koření a voda nebo vývar. Každá domácnost vaří dle vlastní tradice, proto se od
Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0
Rizoto je tradiční pokrm Italů. Připravuje se hlavně z rýže, zeleniny a mnoha dalších přísad, které si každý může doplnit dle vlastní chuti. Správné rizoto by mělo být vlhké a krémovité.
Napsala: Štummerová G. / komentářů: 1
Kapustové karbanátky, to je jedna z možností, jak si zpestřit jídelníček trochou zeleniny a ještě si opravdu pochutnat. Od klasického masového karbanátku jsou skoro k nerozeznání. Zkuste
Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 1
Jednou z velkých zálib Čechů je sbírání hub. Tomuto koníčku se nikde jinde ve světě tolik nevěnují. Málokdo z cizinců houby zná, nebo je dokonce konzumuje. My je máme velice rádi a umíme
Napsala: Válková J. / počet komentářů: 0
Zbyly vám z pečení nebo vaření vaječné bílky a nevíte, co s nimi? Pak asi nejlepším řešením budou sněhové pusinky. Jsou lehoučké jako pírko, na povrchu křupou a uvnitř je ještě trošku
Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 0
Vánočka je asi nejtradičnější vánoční pečivo, které je velice oblíbené u nás v Česku, ale i na Slovensku. Je to druh sladkého pečiva z kynutého těsta. Nebojte se a zkuste si i vy
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 Další
Diskuze |
My doma veškeré knedlíky děláme už jen na páře.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Mám prosbu,jak zavařit kapustu,ne zelí,ale kapustu,jestli stačí slaný nálev,nebo ještě nějak dochutit a jak dlouho sterilovat.Gěkuji.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
jak dlouho vařit guláš z václavek ??
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
NEJDE MI VYKLOPIT UVAŘENE VEJCE ZE SILIKONOVE FORMIČKY CO MAM UDĚLAT ZA NAPRAVU
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, mám dotaz zda se dá domácí šunka vyrobit také z mraženého/ rozmraženého masa...nemám možnost pokaždé dostat čerstvé maso ale v mrazáku ho mám dosti a také jakje to potom s vařením...mám schinkenfee ale nevím , zda z rozmraženého masa se musí vařit na ( jakou teplotu a jakou dobu )? Děkuji moc za radu.
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nedávno jsem si pořídili bytelnou formu na šunku z webu www.formanasunku.cz a musím říce, že je to skvělé. Invesctice okolo tisícovky se určitě vyplatí. Celá rodina domací šunku milujeme. Jsem ráda, že to chutná i dětem. Vím co jedí, alespoń u něčeho ,) Děkuji za tipy na nové recepty.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové příspěvky |
Dobrý den , máme na zahradě vinou révu a má na kmenu lišejníky , mohu ji natřít vápnem, nebo jak jí můžu pomoci? Děkuji
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Já doporučuji juknout na nějaké srovnání spíš než se nutně zaměřovat na konkrétní produkty :).
Tady www.recenzetesty.cz/… se věnují parametrům a jsou tam právě zmíněné počty plat a další věci na které se vyplatí zaměřit :).
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zde odesílám
Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zkusím prve tuto fotografii. Popřípadě mohu poslat více
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Muchnička je malá muška, která létá v létě. Teď v zimě se volně nevyskytuje. Vaše problémy můžou způsobovat blechy nebo štěnice. Pro přesné určení je třeba hmyz lépe prozkoumat lupou.
Zdraví Cempírek!
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2021 NetConsulting Praha s.r.o.