HLAVNÍ STRÁNKA
Vaření a pečení |
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Dušená mrkev provoní celý byt. Některým z nás se vybaví atmosféra u babiček, které nám ji jako dětem velmi často vařily. Její charakteristická vůně a chuť si pohrává s našimi chuťovými vjemy. Variant toho pokrmu je celá řada, v každé domácnosti a oblasti České republiky se dušená mrkev připravuje individuálně dle starých receptur, které se předávají z pokolení na pokolení a modifikují se pomocí nových dochucovadel v moderní kuchyni.
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Hledáte po dnech plných hojnosti zdravý, chutný a přitom dietní pokrm, který vás zasytí a zahřeje? Vyzkoušejte výbornou pórkovou polévku. Jde o oblíbenou pochoutku nejenom pro její chuť,
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Karlovarský knedlík svou mozaikou působí zároveň jako dekorace, a když jej uvidíte na svém talíři, nemáte na rozdíl od jiných knedlíků pocit sytosti dříve, než vůbec ochutnáte. Karlovarský knedlík
Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0
Jíška neboli zásmažka či zápražka je prostředek k zahušťování polévek a omáček. Připravuje se v poměru ze stejného množství tuku a mouky. Postup je takový, že do rozpáleného tuku vmícháme
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Kdo by neznal Zdeňka Pohlreicha. Proslavil se svou zemitou komunikací na televizní obrazovce v pořadech „Ano, šéfe!” nebo „Šéf na grilu”. Pro někoho ikona, pro jiného drsný a vulgární kuchař.
Napsala: Válková J. / počet komentářů: 2
Chtěli jste si dát tatarskou omáčku ke svému oblíbenému pokrmu, ale jako naschvál je sklenice v ledničce prázdná? Nevadí, vyrobte si vlastní tatarskou omáčku – a možná už pro ni nikdy nepůjdete
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Tradice solení masa a jeho konzervace je známá od dob Keltů a Římanů. V našich zemích se šunka vyráběla buď z vykostěné, nebo nevykostěné vepřové kýty, která byla nasolena, zalita lákem,
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 Další
Diskuze |
Dobrý den,nezjistila jsem nikde,jak je na tom cizrna s puriny.Je to stejné jako hrách nebo čočka?Děkuji.Poř
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Určitě bych ještě zmínil mlýnky Hario www.kafemleti.cz/ruc… . To je nebe a dudy oproti Etě nebo Boshi. Přitom cena je srovnatelná.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
JE PROBLÉM KÁVA ESPRESSO A WARFARIN ?
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
no musím říct, že mletí kávy je dost důležitá věc a dost změní chuť kávy v lepší.. měl jsem tříštivý mlýnek jako první, po čase nahrazen s mlecími kameny a perfektní a ještě k tomu mnou upraženou kávu, to je lahoda potom.. pokud máš zkušenosti s pražením kávy doma, tak se ozvi..www.facebook.com/gro…
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
topinambury miluju , kupuji je na diatop.cz
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zdravím, nevím kde se zeptat, nedaří se mě majonéza, Je stále řídká, kde je chyba? Sražená není. Vše jsem dodržela .-) asi.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové příspěvky |
Dobrý den. Mám Ficus Benjamin několik let a chtěl bych poradit, co mám udělat, aby mi kvetl. Děkuji za radu a přeji hezký den .
Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
"P.S." - ne rada, ale prosbička : jestli zbylo / zbude pár kousků "ze střihu" přidej prosím do "pytlíku od rohlíků" vlhkej pap. ubrousek / kapesník /"hajzlpap." a obětuj "pár k" na obálku a známku, a pošli dopisem na J. Alter, Bradné E4, 33901 Čachrov i s mail adr. = když "se chytí", tak máš "k dispozici "víkend? na Šumavě" - detaily prozradím :-) mailem :-) - díky i za snahu :-)
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zde naleznete aktuální ceny různých druhů suchých betonů: www.zbozi.cz/hledej/…
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
cena suchého betonu na obrubníky
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, měl jsem asi7 let Katalpu všichni z ulice mi ji záviděli a při dešti se mě rozlomila, mám ještě podobnou jednu a aby se nezlomila tak ji chci prostříhat doporučuje tě mi to děkuji Martin Musil
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Helichrysum italicum je skutečně úžasná rostlina. Když je umístěna na místě, kde může přijímat sluneční svit alespoň 6 hodin denně, tak bujně roste a může dorůst až 60 cm na výšku a šířka keře může dosáhnout až 90 cm. Nezřídka může tato rostlina přerůst původní očekávání a je třeba ji trochu prostříhat. Střih proveďte před sezónou podle libosti. Rostlina obrazí s novými výhony.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2023 NetConsulting Praha s.r.o.