Informace od profesionálů

MENU

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Grilovaná zelenina nejen jako příloha k masu

Grilovaná zelenina nejen jako příloha k masu

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Grilovaná zelenina je v našich zeměpisných šířkách naprosto neprávem opomíjena. Majitel grilu v Čechách obvykle chápe zeleninu jako přílohu k masu, více či méně důležitou, a to v syrovém stavu. Správně grilovaná zelenina však může i průměrné jídlo změnit v kulinářský zážitek.

Plněné papriky

Plněné papriky

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 1

V sezóně rajčat a paprik byl by hřích nevyužít recepty na plněné papriky. Papriky plněné mletým masem v rajské omáčce patří mezi oblíbenou domácí klasiku. Plněné papriky představují slavnostnější

Recepty na sýrovou omáčku

Recepty na sýrovou omáčku

Napsala: Válková J. / komentářů: 0

Jste omáčkoví, ale nechce se vám stát dlouho u plotny? Nevíte, co rychle připravit k obědu či k teplé večeři, abyste udělali radost svým blízkým? Připravili jsme pro vás tentokrát recepty

Jak se dělají francouzské brambory

Jak se dělají francouzské brambory

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Většina z nás si pod názvem „francouzské brambory“ představí zapečené brambory se salámem, vajíčkem, sýrem a případně i s cibulí. Proč tedy označení francouzské brambory? To asi nikdo neví...

Hrnkové recepty na sladkosti

Hrnkové recepty na sladkosti

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Pečení v našich zeměpisných šířkách představuje dlouholetou tradici. Nastane víkend a pečeme. Současná doba je hektická, máme stále méně času a pak přijde volný víkend a nás čeká vaření

Jak uchovat čerstvý zázvor

Jak uchovat čerstvý zázvor

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Zázvor je koření, které se získává z oddenků stejnojmenné rostliny, tedy zázvoru lékařského. Podle metody zpracování má buď bílou, nebo černou barvu. Černý zázvor je neloupaný, pouze na slunci vysušený,

Květáková polévka

Květáková polévka

Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 0

Květáková polévka se nejčastěji vaří v létě a na podzim, kdy je dostatek čerstvého květáku. V dnešní době si však můžeme květák koupit kdykoli, ale čerstvý je samozřejmě úplně něco jiného.

Recepty na jednohubky

Recepty na jednohubky

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Jednohubky jsou hit. Připravují se snad ke každé oslavě. Vytvářejí se v podobě rafinovaných pomazánek všech možných barev, kterými se potírá chléb, bageta, veka, rohlík, celozrnné pečivo, sušenky,

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24   Další

Diskuze

Plněné papriky bez masa

 Gabriela

Líbí se mi tento recepis, myslím, že takto plněné papriky musí být velmi dobré a chutné. G.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Okrasné slepičky milflerky

 Lenka Dvořáková

Dobrý den
ráda bych se zeptala, kde je možné koupit Rousné zakrslé (milflerky).
Na internetu jsem nenašla žádného chovatele.
děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Výpis z katastru nemovitostí podle jména

 Josef Jordák

Dobrý den,chtěl bych výpis z nemovitostí,díky Jordák.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Prodej včelstva

 Radka Brzusková

Dobrý den,chtěla bych si se zeptat,kolik kč stojí včelstvo na jaře?Jsme včelaři a zajímá mě to,děkuji Brzusková

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Katastralni mapy slovensko

 Vrábel Blahoslav

Prosím o výpis nehnutelnosti Stará Turá , Topolecká

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Cuketová polévka

 Helena Čámská

Vždy jsem ráda vařila a sbírala recepty. Mám jich doma dost, ale ted musím vařit dietně, takže uvažuji jak na takovou cuketovou polévkou - bez koření.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Číslo popisné1068

 Milda

Vlastník nemovitosti je povinen na vlastní náklady označit budovu čísly určenými obcí. Cedulku s číslem vám vyrobí zde: www.ceskysmalt.cz/do…

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS