MENU
Vaření a pečení |
Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0
Salsa verde pochází z Piomentu a dnes ji zná nejen celá Itálie. Někdy se jí také říká studená bylinková omáčka, ale není to omáčka v pravém slova smyslu, poslouží vám spíš jako dip či marináda. Je plná chutí, které získá z bylinek, olivového oleje, ančoviček a plodů kaparovníku, a využívá se k různým druhům upraveného masa, k pokrmům z ryb, vajec, sýrů, zeleniny, brambor, někdy se používá také do těstovin a salátů. Její příprava zabere jen pár minut a není to nic náročného.
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 2
V běžné řeči se používá název brambor nebo také brambora, ale nejčastěji v množném čísle brambory. Jedná se o víceletou hlíznatou rostlinu z čeledi lilkovitých, pěstovanou jako jednoletá
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Bábovka je druh sladkého pečiva, které se vyrábí pečením. Jedná se o typické pečivo nejen v Česku, ale také v Polsku, Rakousku, na Slovensku a v jižních částech Německa. V Česku
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Pomazánky na obložených chlebíčkách jsou neodmyslitelnou součástí každé oslavy a lze je připravit i jako chutnou rychlou večeři. Kdo by nemiloval pomazánku na čerstvém chlebu. Vyzkoušejte rychlé
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Dýně Hokaido se od pradávna pěstuje na Dálném východě, odkud se rozšířila do Ameriky, její prapůvod však můžeme nalézt v Nové Anglii. Dýně Hokaido je bohatá na vitamíny a minerální látky, zastoupeny
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Předvánoční čas a pečené kaštany patří neodmyslitelně k sobě. Pečené kaštany jsou typickou nabídkou zimních velkoměst a zvyk nakupovat je do papírového kornoutu u pouličních stánků
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 Další
Diskuze |
Dobrý den, doma jsem si často dělala "Lučinu" z kupovaných jogurtů. Poprvé jsem to zkusila z čerstvého kravího mléka. Počkala jsem do druhého dne, stáhla z vršku smetanu. Mléko jsem zahřála na 37°C a vmíchala jsem jihočeský smetanový jogurt. Zabalila do péřovky a nechala do druhého dne. Teď už je to asi 3 dny v chladu, ale jogurt je mazlavý, jakoby slizký. Nevím, kde jsem udělala chybu. Předem moc děkuji za odpověď
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Při výrobě sýra mi dost pomáhá skvělý fermentor Kuvings. Nedávno jsem ho koupila a jsem ráda, že jsem investovala. ono se to totiž vyplatí.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
A jaké brambory na bramboráky? Kamarádka říká C a jiná říká A.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové příspěvky |
Dotazuji se, zda je vhodné použít do sekaného masa určeného do klobásníků.
Děkuji za odpověď VG
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, prosím o info, jak je to s vyhledáváním vlastníků nemovitostí na Slovensku? U nás se musí doložit doklady do konce roku. Je to na Slovensku jiné?
Děkuji za odpověď
Jana Holubová
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dříve se protahoval Indian ve fondanu, poleva co je i teď například na venečkach. Barvila se. Tehdy se tomu říkalo fondán, hmota se nahrivala , a poté se máčel do této hmoty. Nyní se dá fondán sice koupit i v supermarketu ale je to už něco jiného.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den.
Měla bych dotaz. Je možno na mytí oken používat okenní vysavač, nebo by e sáním folie odlepila.
Děkuji za odpověď.
Janková Svatava
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Přesazení magnólie může být výzvou i pro toho nejzkušenějšího zahradníka. Při správném plánování, správných nástrojích a pečlivém provedení se však vaší magnólii bude dařit i na novém místě. Zde najdete podrobný návod, jak přesadit magnólii: www.ceskenapady.cz/p…
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Slyšela jsem, že magnolie po přesazení zajde. My ji máme přes 20 let na jednom místě, jen ji zkracujeme dlouhé výhony, ale je to čím dál těžší, protože je vysoká.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2023 NetConsulting Praha s.r.o.