HLAVNÍ STRÁNKA
Vaření a pečení |
Napsala: Válková J. / počet komentářů: 3
Je jen málo podobných zelenin, které jsou tak zdravé, někteří dokonce kapustu považují za přírodní zázrak. Její blahodárné účinky znali už v Mezopotámii. V dnešní době trh nabízí tuto listovou zeleninu hned v několika typech. Od křehké rané přes kadeřavou až po hlávkovou. Kulinářsky nejvíce ceněná je pak kapusta růžičková. Vlastní kapustu můžete na zahrádce sklízet od jara až do zimy. Zamražená vám vydrží i v mezidobí, takže kapusta může váš jídelníček obohacovat opravdu po celý rok. Můžete ji vařit, dusit, smažit, grilovat, zapékat a podobně. Snad jediným záporem je, že
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 1
Ryby jsou důležitou součástí stravy, měli bychom je konzumovat minimálně alespoň jednou týdně. V současnosti jsou na trhu nejrůznější čerstvé, chlazené, zmrazené či konzervované sladkovodní i mořské
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Hovězí kližka neboli nožina je maso z předních a zadních nohou jalovic a býků. Tato nejnamáhanější část těla je plná šlach, proto nečekejte úplně libové maso. Dlouhým vařením se však kližka
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Grilovaná zelenina je v našich zeměpisných šířkách naprosto neprávem opomíjena. Majitel grilu v Čechách obvykle chápe zeleninu jako přílohu k masu, více či méně důležitou, a to v syrovém
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Je bramborová kaše pouze obyčejná příloha? Nebo se jedná o vysokou gastronomii? Ať tak či onak, kouzlo „božské‟ bramborové kaše spočívá v kombinaci kvalitních ingrediencí a v co nejmenším
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Křenovou omáčku máme většinou zařazenu mezi neoblíbená jídla školních a závodních kuchyní. Křenová omáčka však může být velkou pochoutkou, když si ji sami připravíme poctivě. Omáčka z křenu je
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Kulajda je hustá voňavá polévka, která dokáže výborně zasytit, takže si ji můžete dát klidně jako vydatnou večeři, a ne jen jako polévku před hlavním jídlem. Základem polévky jsou houby. Použít můžete
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Většina z nás si pod názvem „francouzské brambory“ představí zapečené brambory se salámem, vajíčkem, sýrem a případně i s cibulí. Proč tedy označení francouzské brambory? To asi nikdo neví...
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 Další
Diskuze |
Prosím zavařoval jste někdo kapustu??? jak na to ?? díky Zuzana
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, může mi někdo poradit, zda se nať pastináku dá konsumovat podobně jako nať petržele? Díky. V.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Prosím Vás kde najdu recept na cibulovou šťávu. Měli jste ji na vašem webu. Děkuji D.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den,
ráda bych Vám poděkovala za článek. Téma je velmi dobře zpracováno. Hledala jsem informace, jaký je rozdíl mezi platýzem, rejnokem, kam patří halibut, a jsem ráda, že jsem se dostala k Vašemu článku.
S pozdravem,
Andrea Ernyei
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Líbí se mi tento recepis, myslím, že takto plněné papriky musí být velmi dobré a chutné. G.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové příspěvky |
Dobrý den. Mám Ficus Benjamin několik let a chtěl bych poradit, co mám udělat, aby mi kvetl. Děkuji za radu a přeji hezký den .
Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
"P.S." - ne rada, ale prosbička : jestli zbylo / zbude pár kousků "ze střihu" přidej prosím do "pytlíku od rohlíků" vlhkej pap. ubrousek / kapesník /"hajzlpap." a obětuj "pár k" na obálku a známku, a pošli dopisem na J. Alter, Bradné E4, 33901 Čachrov i s mail adr. = když "se chytí", tak máš "k dispozici "víkend? na Šumavě" - detaily prozradím :-) mailem :-) - díky i za snahu :-)
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zde naleznete aktuální ceny různých druhů suchých betonů: www.zbozi.cz/hledej/…
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
cena suchého betonu na obrubníky
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, měl jsem asi7 let Katalpu všichni z ulice mi ji záviděli a při dešti se mě rozlomila, mám ještě podobnou jednu a aby se nezlomila tak ji chci prostříhat doporučuje tě mi to děkuji Martin Musil
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Helichrysum italicum je skutečně úžasná rostlina. Když je umístěna na místě, kde může přijímat sluneční svit alespoň 6 hodin denně, tak bujně roste a může dorůst až 60 cm na výšku a šířka keře může dosáhnout až 90 cm. Nezřídka může tato rostlina přerůst původní očekávání a je třeba ji trochu prostříhat. Střih proveďte před sezónou podle libosti. Rostlina obrazí s novými výhony.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2023 NetConsulting Praha s.r.o.