Informace od profesionálů

MENU

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Brokolicová krémová polévka od Pohlreicha

Brokolicová krémová polévka od Pohlreicha

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

Brokolicová polévka podle Zdeňka Pohlreicha je krémová polévka, v níž skvěle zužitkujete i košťál. Měla by vynikat krásně svěží a sytou barvu, být ochucená pečeným česnekem a zahuštěná krémovým sýrem.

Kapusta s bramborem

Kapusta s bramborem

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Kapusta s bramborem se může podávat jako příloha či samostatný pokrm, například jako zapečená. Jako příloha skvěle ladí k pečenému masu. Dušenou kapustu ovšem můžeme podávat i samostatně

Originál recept na tatarský biftek podle Pohlreicha

Originál recept na tatarský biftek podle Pohlreicha

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Připravit správný tatarský biftek je tak trochu umění. Záleží nejen na kvalitě a správném výběru masa, ale také na složení a množství ostatních ingrediencí, které se s masem míchají. Tatarský

Jak vyčistit troubu

Jak vyčistit troubu

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

U čištění trouby platí, že čím starší jsou nečistoty, tím je těžší je odstranit. Pokud se chcete vyhnout namáhavé práci, pak doporučujeme v ideálním případě vyčistit troubu po každém pečení. Hlavní

Kurkuma

Kurkuma

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Kurkuma je v našich zeměpisných šířkách známá jako šafrán. Je to koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého, který má žlutou barvu. Obsahuje asi 5 % éterického oleje (hlavní složky sabinen,

Krůtí medailonky

Krůtí medailonky

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Krůtí maso se považuje za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje

Zdravé recepty na snížení cholesterolu

Zdravé recepty na snížení cholesterolu

Napsala: Svobodová M. / počet komentářů: 0

Jak snížit cholesterol vhodnou stravou? Jde to, když budete používat potraviny s vysokým obsahem tuků s mírou. Zatímco malé množství cholesterolu je nezbytné pro dobré zdraví, příliš mnoho cholesterolu

Kuře na kari

Kuře na kari

Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 0

Používáte při vaření kari? Je to směs sušeného namletého koření žluté barvy a specifické chuti. Vyskytuje se v různých variantách – jak kdo má rád – pálivější nebo méně pálivé. Často se používá

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24   Další

Diskuze

Skopové maso cena

 Vladimíra Ducarová

Nějaká prodejna v Ostravě která prodává skopové maso děkuji za info Ducarová.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Pepřová omáčka

 Milada

Dobrou chuť !

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Originál recept na tatarský biftek podle Pohlreicha

 Dagmar

Do masa přidávám trošinku vodky. A je to nejen ochrana,a le báječně to chutná. Jen se to nesmí přehnat.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Amonium do pečiva

 Havlujová

Kde se dá koupit Dana děkuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Sekundové lepidlo na zuby

 julius lubrich

Mám dodatečný dotaz k výše uvedenému opravnému lepidlu Repair - It
( denture repair kit 8 Eur ). Je možné toto lepidlo použít k opětovnému
slepení protézy umělá hmota / kovová kostra ? Jedná se o dolní protézu
čtyř vložených předních řezáků. Prad´te mi prosím případné vhodnější
opravné lepidlo. Děkuji. J. lubrich

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Nemoci okurek

 Dana Čížková

Dobrý den, mám okurku "hadovku" roste do výšky na mřížce (neleží na zemi) a vždycky vykvete, udělá maličké plůdky, ale ty vzápětí zvadnou shnijí. Můžete mi prosím poradit? Nejde mi ani tak o úrodu, ale zajímá mě to. Děkuji. Dana Čížková

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Katalpa

 Zahradník

Dejte stromku čas, aby se vzpamatoval a vyčkejte do příštího jara, kdy už by se měl probudit v plné síle. Pokud se ptáte, jak stromek katalpy co nejvíce podpořit v růstu, jako například přihnojováním, injekční aplikací speciální látky pod kúru, zastiňováním, rosením, tak nic z toho není třeba. Prostě ho nechte být, ať se vzpamatovává.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Katalpa

 Hedvika Olleova

Dobry den, mam 20ti letou katalpu Nana. Letos namrzla, mesic je narasena, zhruba 3 pary listu. Ty jsou male. Dost neduzive. Prostrihala jsem suche vetve do ziveho. Nerada bych o ni prisla. Je jeste neco co pro to lze udelat? Dekuji za radu.

Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Nemoci okurek

 Zahradník

Žloutnutí mladých plodů okurek může mít několik příčin. Mnoho vody nebo naopak málo. Nevhodné pH půdy. Pro okurky je nejlepší pH 6 až 6.5, tedy mírně kyselé (změřte pH vašehosubstrátu). Také prudké slunce dopadající přímo na plody může vést ke žloutnutí okurek. Normálně jsou plody okurek schované pod listy. Pokud je to váš případ, posilněte zastínění skleníku. A poslední důvod žloutnutí je nedostatek živin, zejména dusíku a síry, ale to je nepravděpodobné, když máte čerstvý kompost.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Nemoci okurek

 milada vránová

Dobrý den, u okurek hadovek ve skleníku se nasazené okurky přestávají vyvíjet a sežloutnou a opadnou. Okurky jsou vedeny vertikálně, mají dostatek místa a novou kompostovou zeminu.Na listech nejsou žádní viditelní škůdci. Poraďte mi ,prosím.Děkuji. M.Vránová

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS