Informace od profesionálů

MENU

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 1

Kapustové karbanátky, to je jedna z možností, jak si zpestřit jídelníček trochou zeleniny a ještě si opravdu pochutnat. Od klasického masového karbanátku jsou skoro k nerozeznání. Zkuste tedy něco nového.

Recepty z vařených vajec

Recepty z vařených vajec

Napsala: Štummerová G. / komentářů: 3

Nejvíce vařených vajec se v domácnostech objeví během velikonočních svátků. Existuje mnoho receptů, jak vejce zužitkovat. Tradiční je samozřejmě vajíčková pomazánka, ale vejce se dají použít také

Vánočka

Vánočka

Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0

Vánočka je asi nejtradičnější vánoční pečivo, které je velice oblíbené u nás v Česku, ale i na Slovensku. Je to druh sladkého pečiva z kynutého těsta. Nebojte se a zkuste si i vy

Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Napsala: Válková J. / komentářů: 0

Hovězí maso je součástí zdravé výživy hlavně díky vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku, je bohaté na minerály, například zinek či železo. Nesmíme také opomenout, že je hovězí maso plné vitamínů,

Domácí šunka - recepty

Domácí šunka - recepty

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 4

Výroba domácí šunky je v podstatě návratem k tradicím minulého století. Připravte si kvalitní domácí šunku a k tomu domácí chléb s vysokým obsahem vlákniny. Na rozdíl od hotových produktů

Odpalované těsto

Odpalované těsto

Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 0

Kdo by neznal odpalované těsto. Zvládne ho i úplný začátečník. Používá se na mnoho dobrot, jako jsou větrníky, věnečky a jim podobné sladkosti.

Pizza recept

Pizza recept

Napsala: Válková J. / počet komentářů: 2

Pizza patří mezi pokrmy, které italskou kuchyni proslavily po celém světě. Jde o v průměru asi 30 cm velký kruhový plát připravený z mouky, kvasnic, soli a olivového oleje. Těsto se musí

Recepty na gulášovou polévku

Recepty na gulášovou polévku

Napsala: Válková J. / počet komentářů: 0

Gulášová polévka má svůj původ v Uhrách, ale u nás již zcela zdomácněla a lze ji považovat za stabilní složku české kuchyně. Tradiční „gulášovka“ obsahuje maso, cibuli a vařené brambory.

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24   Další

Diskuze

Jak zavařit kapustu

 Ludmila Morkusová

Mám prosbu,jak zavařit kapustu,ne zelí,ale kapustu,jestli stačí slaný nálev,nebo ještě nějak dochutit a jak dlouho sterilovat.Gěkuji.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Jak dlouho vaříme václavky

 tonda

jak dlouho vařit guláš z václavek ??

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Recepty z vařených vajec

 PAVEL

NEJDE MI VYKLOPIT UVAŘENE VEJCE ZE SILIKONOVE FORMIČKY CO MAM UDĚLAT ZA NAPRAVU

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Domácí šunka

 sidonie

Dobrý den, mám dotaz zda se dá domácí šunka vyrobit také z mraženého/ rozmraženého masa...nemám možnost pokaždé dostat čerstvé maso ale v mrazáku ho mám dosti a také jakje to potom s vařením...mám schinkenfee ale nevím , zda z rozmraženého masa se musí vařit na ( jakou teplotu a jakou dobu )? Děkuji moc za radu.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Domácí šunka

 Petra

Nedávno jsem si pořídili bytelnou formu na šunku z webu www.formanasunku.cz a musím říce, že je to skvělé. Invesctice okolo tisícovky se určitě vyplatí. Celá rodina domací šunku milujeme. Jsem ráda, že to chutná i dětem. Vím co jedí, alespoń u něčeho ,) Děkuji za tipy na nové recepty.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Sušený česnek vyloupaný

 jitka hurná

Prosím o radu jestli se dají stroužky česneku nakrájet na plátky a usušit. Nestratí česnek sušením aroma??? Děkuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Pizza

 Marie

Ráda bych se zeptala na těsto na Pizzu které když chladne není tak tvrdé a zůstává alespon trošku vláčné a jestli se dá dát do mražáku jako kupovaná a pak znovu ohřát aby zase změkla děkuji předem

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Rychlosůl Praganda

 Věra Gilarová

Dotazuji se, zda je vhodné použít do sekaného masa určeného do klobásníků.
Děkuji za odpověď VG

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Jak je to s vyhledání vlastníků na Slovensku

 Jana Holubová

Dobrý den, prosím o info, jak je to s vyhledáváním vlastníků nemovitostí na Slovensku? U nás se musí doložit doklady do konce roku. Je to na Slovensku jiné?
Děkuji za odpověď
Jana Holubová

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Indiánek Retro

 Kateřina

Dříve se protahoval Indian ve fondanu, poleva co je i teď například na venečkach. Barvila se. Tehdy se tomu říkalo fondán, hmota se nahrivala , a poté se máčel do této hmoty. Nyní se dá fondán sice koupit i v supermarketu ale je to už něco jiného.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Termofólie na okna

 Janková Svatava

Dobrý den.
Měla bych dotaz. Je možno na mytí oken používat okenní vysavač, nebo by e sáním folie odlepila.
Děkuji za odpověď.
Janková Svatava

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Magnólie sunsation

 Zahradník

Přesazení magnólie může být výzvou i pro toho nejzkušenějšího zahradníka. Při správném plánování, správných nástrojích a pečlivém provedení se však vaší magnólii bude dařit i na novém místě. Zde najdete podrobný návod, jak přesadit magnólii: www.ceskenapady.cz/p…

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Magnólie sunsation

 Jiřina

Slyšela jsem, že magnolie po přesazení zajde. My ji máme přes 20 let na jednom místě, jen ji zkracujeme dlouhé výhony, ale je to čím dál těžší, protože je vysoká.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS