Facebook Síť X Pinterest email tisk

Avokádová pomazánka podle Pohlreicha

Napsal Mgr. Jiří Dvořák

Naposledy upraveno

Hlavní stránkaVaření a pečení

AVOKÁDOVÁ POMAZÁNKA PODLE POHLREICHA je přesně to, o čem vás chceme informovat v našem článku. Dip / pomazánka se skvěle hodí ke grilované zelenině, krevetám nebo rybám. Jako pomazánka je vhodná na pšeničné suchary.


Obsah článku

Ingredience

  • 1 avokádo;
  • 1 zelená chilli paprička;
  • 50 g zakysané smetany;
  • 40 g majonézy;
  • hrst koriandru;
  • 1 stroužek česneku;
  • šťáva z 1/2 citronu;
  • sůl a čerstvě mletý pepř.

Postup

Avokádo podélně rozřízněte na dvě poloviny. Do pecky zasekněte nůž, vytáhněte ji a vyhoďte. Pomocí lžíce vydlábněte dužinu a dejte ji do misky. Postupně přidejte smetanu, majonézu, nahrubo posekaný koriandr, oloupaný a nadrobno nakrájený česnek a zakápněte citronovou šťávou.

Pomocí tyčového mixéru směs rozmixujte dohladka, dochuťte solí a pepřem a dejte vychladit.

přidejte sem svůj příspěvek

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo dvacetsedm.
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.


příběhy k článku
K článku zatím nebyl napsán žádný příběh.

Telecí maso
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
Pečená krůta podle Pohlreicha
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>

Zajímavé články

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo dvacetsedm.