HLAVNÍ STRÁNKA
Vaření a pečení |
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Ratatouille je tradiční francouzský zeleninový pokrm. Připravuje se zejména v okolí města Nice. Jméno pochází z okcitánského slova ratatolha, což znamená míchaný pokrm. V Katalánsku je podobný pokrm nazýván xamfaina a na Mallorce tumbet.
Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0
Arašídové máslo je typickou americkou pomazánkou u nás donedávna skoro nepoužívanou. Každému totiž toto máslo napoprvé nezachutná. Má zvláštní slanou chuť. Mnoho lidí dá přednost radši sladké čokoládové
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Oškvarkové pagáče patří mezi národní slovenská jídla. Oškvarkové pagáče jsou placky ze škvarků, na něž existuje vícero receptů a které se podávají třeba se zelím, mákem, nebo dokonce s povidly,
Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0
Rybí polévka je polévka obvykle vařená z ryb nebo z jejich částí. Přidává se většinou zelenina, různé druhy koření a voda nebo vývar. Každá domácnost vaří dle vlastní tradice, proto se od
Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0
Rizoto je tradiční pokrm Italů. Připravuje se hlavně z rýže, zeleniny a mnoha dalších přísad, které si každý může doplnit dle vlastní chuti. Správné rizoto by mělo být vlhké a krémovité.
Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 1
Kapustové karbanátky, to je jedna z možností, jak si zpestřit jídelníček trochou zeleniny a ještě si opravdu pochutnat. Od klasického masového karbanátku jsou skoro k nerozeznání. Zkuste
Napsala: Válková J. / počet komentářů: 0
Bez lineckého cukroví si mnozí z nás ani nedovedou představit Vánoce. Na toto tradiční cukroví se samozřejmě používá linecké těsto. Pro přípravu tohoto těsta se obvykle používá máslo, vaječný žloutek,
Napsala: Štummerová G. / počet komentářů: 3
Nejvíce vařených vajec se v domácnostech objeví během velikonočních svátků. Existuje mnoho receptů, jak vejce zužitkovat. Tradiční je samozřejmě vajíčková pomazánka, ale vejce se dají použít také
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 Další
Diskuze |
My doma veškeré knedlíky děláme už jen na páře.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Mám prosbu,jak zavařit kapustu,ne zelí,ale kapustu,jestli stačí slaný nálev,nebo ještě nějak dochutit a jak dlouho sterilovat.Gěkuji.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
jak dlouho vařit guláš z václavek ??
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
NEJDE MI VYKLOPIT UVAŘENE VEJCE ZE SILIKONOVE FORMIČKY CO MAM UDĚLAT ZA NAPRAVU
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové příspěvky |
První květy mají velmi slabé stonky . Mám je odštipat ? Nebo zesílí ?
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
prosím o identifikaci choroby a způsob zákroku. ty kuličky na listech se vyskytly náhle a na všech listech.
Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den,zasadil jsem keře habru ,cca 80cm vysoké při se musí za krátit okolyk cm děkuji.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den,okolyk skratit rostlinu habru po zasazeni. Dekuji
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, v kořenech maliny a ostružiny, které mám v samozavlažovacím květináči na terase, se objevilo velké množství tenkých "červů", kteří vypadají jako nítěnky, jsou bílí a pohybují se do strany. Nenašla jsem na internetu žádnou informaci o tomto parazitu. Je evidentní, že rostliny nerostou,jak by měly, ale mají květy, na listech se objevil na okrajích fialový žír. V minulé sezóně byly rostliny napadeny sviluškou a jsou oslabené a tento rok se objevili tito červi. Je zajímavé, že rostliny jsou v jiných květináčích, které nejsou blízko u sebe. Budu ráda, když mi pomůžete s identifikací. Děkuji.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2023 NetConsulting Praha s.r.o.