MENU
Napsal: Dvořák J. / počet komentářů: 0
Lečo, řeklo by se, že je typické pro maďarskou kuchyni, ale jeho původ je ve skutečnosti v Srbsku. Lečo si oblíbili v mnoha zemích. Z tohoto důvodu jsou pravidla jeho přípravy odlišná. Ingredience, dokonce i jejich konzistence, se od sebe liší. Nabízíme několik možností, jak zavařit lečo. Který recept na domácí lečo do sklenic si vyberete, záleží na vašem vkusu. Pokud máte v plánu zavařit chutné lečo na zimu bez cibule, tak tuk, paprika a rajčata jsou ty ingredience, které jsou ve všech receptech určitě obsaženy. Co do toho pak ještě půjde, je čistě na nás, a ať
Napsala: Válková J. / komentářů: 0
Zbyly vám z pečení nebo vaření vaječné bílky a nevíte, co s nimi? Pak asi nejlepším řešením budou sněhové pusinky. Jsou lehoučké jako pírko, na povrchu křupou a uvnitř je ještě trošku
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 2
Petržel a pastinák patří mezi kořenovou zeleninu. Kořenová zelenina (mezi kterou řadíme i mrkev, celer, petržel a řepu) představuje typickou českou zeleninu, ve které máme silný genetický
Napsal: Vinš M. / komentářů: 0
Pečeně neboli kotleta je jedním z nejhodnotnějších mas z prasete. Je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení. Vynikající je i na grilu, na otevřeném ohni. U pečeně
Napsala: Štummerová G. / komentářů: 0
Arašídové máslo je typickou americkou pomazánkou u nás donedávna skoro nepoužívanou. Každému totiž toto máslo napoprvé nezachutná. Má zvláštní slanou chuť. Mnoho lidí dá přednost radši sladké čokoládové
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Liška obecná patří mezi jedlé houby. Její žluté plodnice jsou kulinářsky ceněné. Český název vychází z podobnosti mezi barvou plodnic a liščí srstí. Na Moravě a na Českomoravské vrchovině
Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 1
Pepřová omáčka dodává připravenému masu typickou ostřejší chuť a zajímavé aroma. Vyzkoušejte tedy některý z nabízených receptů.
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
U čištění trouby platí, že čím starší jsou nečistoty, tím je těžší je odstranit. Pokud se chcete vyhnout namáhavé práci, pak doporučujeme v ideálním případě vyčistit troubu po každém pečení. Hlavní
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 14 | 15 | 16 | 17
Dobrý den, může mi někdo poradit, zda se nať pastináku dá konsumovat podobně jako nať petržele? Díky. V.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nějaká prodejna v Ostravě která prodává skopové maso děkuji za info Ducarová.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Děkuji za odpověď
B. Procházková
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Postřik z modré skalice připravíte smícháním 10 g modré skalice a jednoho litru teplé vody.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
V jakém poměru namíchat postřik modrou skalicí starý strom švestky. Plíseň i prezimujici škůdci. Děkuji za radu. B. Procházková
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Mám asi 10 sazenic muchovníku - nevím jaký druh. Dá se množit řízkováním? Kdy se mají řízky odřezat a pak zasadit ?
Děěkuji za zprávu,
Jindřich Soukup.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dotaz k množení ptačího zobu řízkováním.
Jaká je doporučená délka řízků pro množení a jaké je vhodné přikrytí provedených řízku vložených do malých květináčkůl :
Děkuji za odpověď
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Listy vinné révy svinuté na okrajích a zkroucené nebo zakrnělé mohou být příznakem náhodné kontaminace hormonálním přípravkem na hubení plevele aminopyralidem. Nejčastěji se k rostlině dostane v kompostu ve kterém je ošetřená biomasa a nebo je v něm hnůj zvířat krmených ošetřenou plodinou.
Aminopyralid se objevuje v koňském, kravském a slepičím hnoji, lejnu/podestýlce pro malá zvířata, kompostu ze zeleného odpadu, slámě, senu, trávě a některých značkových kompostech z obchodů. Je to potenciální problém pro každého pěstitele. Kontaminovaný kompost se začne rozpadat při kontaktu s půdními bakteriemi a šíření herbicidu skončí přibližně po 12 až 15 měsících.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Copyright © 2012 - 2024 NetConsulting Praha s.r.o.