HLAVNÍ STRÁNKA
Vaření a pečení |
Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0
Kung-pao je čínské jídlo, které se připravuje tak, že se maso nakrájené na kostičky promíchá se solí, máčeným škrobem a sójovou omáčkou. Jedná se o velmi jednoduchý a rychle připravený pokrm. Kung-pao nejčastěji jíme s rýží, ale je možné ho podávat i s nudlemi.
Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0
Napadá mě otázka, zda je vůbec někdo, kdo by neznal pařížský salát. Myslím, že ho můžeme zařadit stejně jako bramborový, vlašský či pochoutkový mezi nejčastěji poptávané saláty. Neříkám, že zachutná úplně
Napsal: Vinš M. / komentářů: 4
Hovězí vývar lze považovat za chloubu každého kuchaře. Je voňavý, silný, posilující, …, téměř léčivý. Tento klasický pokrm si sice klade nároky na čas, ale ve výsledku se nám odmění skvělou chutí a nádhernou
Napsal: Vinš M. / komentářů: 1
Vyzkoušejte naše recepty z cukety. Cukety jsou výborná sezónní surovina, která se dá zpracovat na mnoho způsobů. Cuketové bramboráky nebo placky si vás získají svojí jemnou chutí a křehkou konzistencí.
Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0
Pod spojením rajská omáčka si určitě každý z nás představí úplně něco jiného. Někdo si hned vybaví tu červenou omáčku ze školní jídelny, které se leckdy jen rajská omáčka říkalo, někdo si připomene
Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0
Karbanátky připravujeme těsně před tepelnou úpravou. Hrubost mletí volíme podle technologického postupu a další tepelné úpravy.
Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0
Ořechové cukroví patří ve většině domácností mezi nejčastější a nejoblíbenější druhy konzumované nejen na Vánoce. Připravuje se mnoha způsoby za použití nejrůznějších receptů více či méně ozkoušených.
Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0
Losos je báječná a přitom poměrně cenově dostupná pochoutka. K tepelné úpravě jej můžeme zakoupit buď zmrazeného, nebo čerstvého. U čerstvého masa dáváme bedlivý pozor na kvalitu. Pak ho
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 Další
Diskuze |
Jak vyčistit hovězí polévku.Mám vývar z hov. kostí a je bílý,Jak ho vyčistit i když jsem pěnu odebrala. Děkuji.
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Na oslavu jako chuťovky to je perfektní a dobře potom chutná pivečko.Moc to chutnalo.Díky za recept.O.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Může se občas jíst jeleni guláš na warfarin.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové příspěvky |
Pošlete více fotek. Fotku s detailem větvičky. Jak vypadá plod. A jestli mění barvu během roku.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den. Ráda bych zjistila, který druh túje konkrétně,je na fotce. Děkuji
Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Pane Černíku, do buřtguláše přidávám na konec šlehačku, aby se zjemnil. Je i pro děti a ne jen pro chlapy, co ho zapijí škopkem piva.
A jsem přesvědčena, že pan Pohlreich o vaření toho ví mnohem víc, než vy, pokud nevaříte v nějaké vyhlášené restauraci.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
KÚ Čeložnice LV 776. 310,8m mapa náhled
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
tady radite aby ketla anturie,hnojim ji kazdy tyden hnojivem na kvety,listy krasne rostou ale kvet zadny ,taktez ji pravidelne zalevam ,svetlo ma taky a stale nic,muzete mi prosim poradit
co mam jeste vic delat
dekuji kovarova
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2022 NetConsulting Praha s.r.o.