
Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Napsal: Dvořák J. / komentářů: 0

Napsala: Válková J. / komentářů: 1

Svatební cukroví - recepty s obrázky
Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 Další
Věra Gilarová
Dotazuji se, zda je vhodné použít do sekaného masa určeného do klobásníků.
Děkuji za odpověď VG
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Petr Heřmánek
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenost při smíšeném způsobu solení (naložení) masa s použitím směsi běžné soli a Pragandy. U Pragandy se uvádí, že maso je připravené pro uzení již po 14 dnech. Což mi připadá krátká doba, aby se do masa dostala chuť česneku. Když bych použili Pragandu 50% a běžnou sůl 50% a prodloužil dobu na 4 týdny, může vzniknout nějaký problém? Děkuji za názor.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Vlach petr
Zdravim potreboval bych vedet jaky je nazev pro rychlosul v USA.diky.
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět