Informace od profesionálů

MENU

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Focaccia

Focaccia

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

Focaccia je druh italského chleba ve tvaru čtverce. Je to velmi nadýchané chlebové pečivo potřené na povrchu olivovým olejem.

Bábovka s pudinkem

Bábovka s pudinkem

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Bábovka s pudinkem je zajímavý a velmi chutný moučník, navíc jeho příprava není nikterak náročná.

Štafetky

Štafetky

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Štafetka je zákusek z bílkového ořechového korpusu s kávovým krémem.

Škvarkové pagáče

Škvarkové pagáče

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Jedná se o škvarkové pečivo, které se podává jako příloha nebo samostatně k pivu a vínu. Škvarkové pagáče jsou vlastně škvarkové placky.

Hovězí po burgundsku

Hovězí po burgundsku

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Hovězí po burgundsku je hovězí maso pomalu dušené v červeném víně. V dnešní době se tento pokrm obvykle připravuje ze zadního hovězího.

Pečená husa - návod

Pečená husa - návod

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Husa patří ke klenotům nejoceňovanějších gastronomií světa včetně francouzské, italské i čínské. V současné době husa zažívá svůj boom i u nás, a to zejména jako slavnostní pokrm na

Krůtí medailonky

Krůtí medailonky

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Krůtí maso se považuje za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje

Pečená krůta – recepty

Pečená krůta – recepty

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

V českých zemích se krůty začaly chovat až na začátku 19. století. Komerční chov byl zahájen teprve po roce 1945, kdy se začaly vyrábět i konzervy z krůtího masa typu lančmít a uzeniny.

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24   Další

Diskuze

Skopové maso cena

 Vladimíra Ducarová

Nějaká prodejna v Ostravě která prodává skopové maso děkuji za info Ducarová.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Rychlosůl Praganda

 Věra Gilarová

Dotazuji se, zda je vhodné použít do sekaného masa určeného do klobásníků.
Děkuji za odpověď VG

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Rychhlosul

 Vlach petr

Zdravim potreboval bych vedet jaky je nazev pro rychlosul v USA.diky.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Rychlosůl Praganda

 Petr Heřmánek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenost při smíšeném způsobu solení (naložení) masa s použitím směsi běžné soli a Pragandy. U Pragandy se uvádí, že maso je připravené pro uzení již po 14 dnech. Což mi připadá krátká doba, aby se do masa dostala chuť česneku. Když bych použili Pragandu 50% a běžnou sůl 50% a prodloužil dobu na 4 týdny, může vzniknout nějaký problém? Děkuji za názor.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Kde koupit pragandu a smes na salamy

 Antonín Koštál

D.den jsem z Vlašimska a chtel bych koupit pragandu ,
tři sáčky po 250g a 3 sáčky na výrobu salamu, udejte místo nákupu neb zašlete na
adr. Antonín Koštál,Družstevní 291,25765 Čechtice neb volejte 773877493 dik za info Ko

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Nemoci okurek

 Václav Hubáček

Previcur 607 SL se kupUje kde ?????????????

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Okrasné slepičky milflerky

 Lenka Dvořáková

Dobrý den
ráda bych se zeptala, kde je možné koupit Rousné zakrslé (milflerky).
Na internetu jsem nenašla žádného chovatele.
děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Výpis z katastru nemovitostí podle jména

 Josef Jordák

Dobrý den,chtěl bych výpis z nemovitostí,díky Jordák.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Prodej včelstva

 Radka Brzusková

Dobrý den,chtěla bych si se zeptat,kolik kč stojí včelstvo na jaře?Jsme včelaři a zajímá mě to,děkuji Brzusková

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Katastralni mapy slovensko

 Vrábel Blahoslav

Prosím o výpis nehnutelnosti Stará Turá , Topolecká

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Cuketová polévka

 Helena Čámská

Vždy jsem ráda vařila a sbírala recepty. Mám jich doma dost, ale ted musím vařit dietně, takže uvažuji jak na takovou cuketovou polévkou - bez koření.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS