HLAVNÍ STRÁNKA
Vaření a pečení |
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Milujete langoše? Pokud ano, ale bojíte se kalorií, tak níže najdete několik receptů na lehčí a rychlejší varianty. Uvedené postupy vykouzlí langoše skoro stejné jako ty ze stánku – prostě neodolatelné. A pokud hotové langoše odložíte na savý papír, abyste je zbavili přebytečného tuku, a doplníte je vybranými surovinami, jako je sýr, šunka, česnek, kečup, tatarka, či marmeláda, tak budete mít vynikající pochoutku ve zdravějším provedení.
Napsal: Vinš M. / komentářů: 0
Dezerty připravované z listového těsta jsou lehké, nadýchané a společně s pudinkem dostávají opravdu výtečnou chuť.
Napsal: Vinš M. / komentářů: 0
Zapečené těstoviny se mohou připravovat i jako vegetariánské, jejich chuť závisí na inspiraci kuchaře, který je připravuje.
Napsal: Vinš M. / komentářů: 0
Zapečené těstoviny se řadí mezi rychlé recepty, které nejsou nikterak náročné. Lze používat spousty dalších ingrediencí, vše záleží jen na naší fantazii.
Napsal: Vinš M. / komentářů: 0
Linecké těsto se používá pro přípravu lineckého cukroví, typického vánočního cukroví. Lze z něj však připravit i jiné moučníky, které výtečně chutnají během celého roku.
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Tiramisu znamená doslova „táhni mě nahoru“. Jedná se o moučník s příchutí kávy a mandlového likéru, který najdete po celé Itálii. Dezert je vcelku snadný, nic nemusíte péct, stačí z vajec
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Některé části vepřového masa bývají hůře stravitelné a mají například proti hovězímu masu vyšší obsah tuku a vyšší energetickou hodnotu. Vepřové maso je však křehčí než maso hovězí, méně tučné
Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0
Hovězí kýta se řadí mezi kvalitní maso, je vhodná pro mnoho tepelných úprav, jako je například dušení, pečení nebo minutková úprava. Kýta se dělí na několik částí. Hovězí maso obsahuje oproti vepřovému
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 Další
Diskuze |
Několik vhodných receptů (dostupnost ingrediencí) jsem uložil, budou se hodit, to vím už teď! Petrák
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové příspěvky |
Dobrý den.Můžu použít zamioculcas do tropického terária?Mám tam pagekona...listy neokusuje jen olizuje kapičky vody...nebude to pro něj toxické?Děkuji..
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Opadávání listů je zcela normální. Je to kvůli nedostatku světla při krátkých zimních dnech a dlouhých nocích. Fíkus pochází z oblastí tropického pásu, kde je po celý rok dostatek světla. V našich podmínkách se fikus musí přizpůsobit zkrácené denní době a to tak, že shodí jednu třetinu svých listů. Listy normálně zežloutnou a spadnou. Příští rok na jaře se znovu obnoví.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Mám Fíkus benjamin a neustále opadávají listy prosím o radu
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den,beru měsíc warfarin 1 a 2 mg,hodnoty ještě nemám ustálené.Mohu pít šťávu z plodů černého bezu slazený stévií?
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Fikus benjamin se nemusí vůbec zastřihávat, ale může. Tento fikus snese jakýkoliv řez, takže si rostlinku můžete tvarovat podle libosti. Zastřihávat můžete kdykoliv chcete, není zde žádné omezení na konkrétní období.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2019 NetConsulting Praha s.r.o.