Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Marináda na uzení drůbeže

Marináda na uzení drůbeže

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Uzená drůbež je velmi chutná, její příprava je sice zdlouhavá, ale požadovaný pokrm lze připravit i v podmínkách bytu bez udírny.

Originál recept na tatarský biftek podle Pohlreicha

Originál recept na tatarský biftek podle Pohlreicha

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Připravit správný tatarský biftek je tak trochu umění. Záleží nejen na kvalitě a správném výběru masa, ale také na složení a množství ostatních ingrediencí, které se s masem míchají. Tatarský

Použití arašídového másla

Použití arašídového másla

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Arašídové máslo je potravina, která pochází z USA. Tam se dostalo díky Mexičanům. Tento béžový krém husté konzistence, vyrobený pouze z arašídů, je k dostání i v obchodech u nás.

Jednoduchý recept na rajskou polévku

Jednoduchý recept na rajskou polévku

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Rajská polévka je na přípravu velmi rychlá a v oblibě ji mají hlavně děti. Dají se do ní vkládat různé vložky nebo zavářky.

Langoše z bílého jogurtu

Langoše z bílého jogurtu

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Milujete langoše? Pokud ano, ale bojíte se kalorií, tak níže najdete několik receptů na lehčí a rychlejší varianty. Uvedené postupy vykouzlí langoše skoro stejné jako ty ze stánku – prostě neodolatelné.

Šátečky z listového těsta

Šátečky z listového těsta

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Šátečky z listového těsta se mohou připravovat na sladký nebo slaný způsob, obojí chutná výtečně. Jako náplň lze použít velké množství ingrediencí.

Triky s vodním melounem

Triky s vodním melounem

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Triků s vodním melounem je velké množství, záleží na inspiraci, na některé triky je možné se podívat níže v našem článku.

Zapečené těstoviny se smetanou

Zapečené těstoviny se smetanou

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Zapečené těstoviny se mohou připravovat i jako vegetariánské, jejich chuť závisí na inspiraci kuchaře, který je připravuje.

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Nové příspěvky

Pěstování keříčkových rajčat

 Jarka  26.5.2022 21:01

Musí se u keříčkových rajčat vylamovat boční výhonky?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Čevabčiči

 janak  22.5.2022 19:45

Chtěla bych pravý recept , ten je bez česneku a cibule , tyhle recepty jsou na karbanátky , a obaluje se to v mouce .
to nejní přesný
děkuju

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Pestovani katalpy

 Roman  21.5.2022 7:03

Dobrý den,
katalpa se mě už druhý rok neolistí komplet vždy je střed a vrch koruny bez listu jina je podle střihu živá
děkuj vám za odpověd

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Myrta japonská

 Květka  14.5.2022 15:16

Teď jsem ji koupila v kauflandu za 50 kč

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Túje smaragd hnědne po přesazení

 Zahradník  13.5.2022 16:28

S největší pravděpodobní takto rostlina reaguje na přesazení. Často se stává, že při přesazení na novou pozici se nedodrží původní orientace na jih, což má za následek ozáření sluncem té části, která na to nebyla zvyklá. Samozřejmě nejde ani vyloučit poškození kořenového systému při přesazování. Co s tím teď dělat? Uschlé větve ostříhat a nechat túji, aby se s tím vypořádala sama a postupně vyplnila proschlá místa novými větvemi z té části, která nyní prosperuje. S hnojením to nyní nepřehánějte, pouze dbejte na dostatečnou zálivku.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS