Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Studené omáčky k masům

Studené omáčky k masům

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Studené omáčky, zálivky nebo dipy se podávají k masům a strávník si jimi maso přelévá nebo jej do nich namáčí. Hlavním významem je, že mají doplnit chuť předkládaného masa.

Tilápie - recepty

Tilápie - recepty

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Ve světe je chov tilápií novým, ale silným trendem. 1/3 celosvětově zkonzumovaných ryb údajně představuje právě tilápie. V Evropě byla tato ryba téměř neznámá. Ale to se začíná rychle měnit. Projektují

Slávky jedlé

Slávky jedlé

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Slávka jedlá je velký mořský mlž. Je typickým pokrmem středoevropské kuchyně a lze ji připravit na mnoho způsobů.

Nejlepší bramboračka

Nejlepší bramboračka

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Bramboračka je skvělá polévka, zvláště pak, pokud do ní použijeme vlastnoručně nasbírané houby (čerstvé nebo sušené). Jedná se zpravidla o bílou, zahuštěnou polévku.

Recepty na boloňské špagety

Recepty na boloňské špagety

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Málokterá italská omáčka je tak slavná jako ta boloňská, chcete-li, jako omáčka bolognese. Klasicky se podává a nejlépe také chutná s čerstvými těstovinami tagliatelle, případně s tortellinami.

Marináda na uzení drůbeže

Marináda na uzení drůbeže

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Uzená drůbež je velmi chutná, její příprava je sice zdlouhavá, ale požadovaný pokrm lze připravit i v podmínkách bytu bez udírny.

Amarant

Amarant

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Amarant vyniká obsahem kvalitních bílkovin, vlákniny a vápníku, kterého obsahuje více než mléko. Jedná se o kvalitní obilovinu, jež neobsahuje lepek.

Originál recept na tatarský biftek podle Pohlreicha

Originál recept na tatarský biftek podle Pohlreicha

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Připravit správný tatarský biftek je tak trochu umění. Záleží nejen na kvalitě a správném výběru masa, ale také na složení a množství ostatních ingrediencí, které se s masem míchají. Tatarský

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Nové příspěvky

Kompost

 Juli  9.12.2019 8:26

Moc díky za tipy a rady jak na kompost. A měla bych k tomu jeden dotaz. Už jste někdy někdo prosím zkoušel kompostovat takové rozložitelné tašky z kukuřičného škrobu? Narazila jsem na ně tady www.tasky.cz/materia… tak budu ráda za každou zkušenost.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Je rostlina zamioculcas jedovatá

 Ivana Marynčáková  5.12.2019 10:06

Dobrý den.Můžu použít zamioculcas do tropického terária?Mám tam pagekona...listy neokusuje jen olizuje kapičky vody...nebude to pro něj toxické?Děkuji..

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Fíkusy druhy a pěstování

 Zahradník  3.12.2019 15:01

Opadávání listů je zcela normální. Je to kvůli nedostatku světla při krátkých zimních dnech a dlouhých nocích. Fíkus pochází z oblastí tropického pásu, kde je po celý rok dostatek světla. V našich podmínkách se fikus musí přizpůsobit zkrácené denní době a to tak, že shodí jednu třetinu svých listů. Listy normálně zežloutnou a spadnou. Příští rok na jaře se znovu obnoví.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Fíkusy druhy a pěstování

 Věra Rajdlová  3.12.2019 9:44

Mám Fíkus benjamin a neustále opadávají listy prosím o radu

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Káva a warfarin

 Jana Skopcová  2.12.2019 11:11

Dobrý den,beru měsíc warfarin 1 a 2 mg,hodnoty ještě nemám ustálené.Mohu pít šťávu z plodů černého bezu slazený stévií?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS

NABÍDKA OBCHODU