Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Grilovaná zelenina jako příloha

Grilovaná zelenina jako příloha

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Přichází období grilování, sezení s přáteli dlouho do noci a užívání si života. Pro většinu z nás to znamená pořádný kus masa nebo alespoň kuřecí špíz či rybu. Ke grilování patří ale i zelenina, která při správné přípravě vhodně doplní maso a pochutnají si na ní všichni včetně dětí, které by o něco zeleného a zdravého ani nezavadily.

Bitky po kozácku

Bitky po kozácku

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Bitky po kozácku jsou placky ze směsi mletého masa, které se opékají na pánvi do zlatova a při podávání se zdobí opečenou cibulí.

Tempura

Tempura

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Tempura je japonské národní jídlo, jehož základem je moučka tempurako, která se rozmíchá s ledovou vodou v takovém poměru, aby vznikla kaše trochu hustější než palačinkové těsto.

Pangasius - recepty

Pangasius - recepty

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Jedná se o sladkovodní rybu, která je díky nízké ceně a zároveň velmi dobré zpracovatelnosti velmi oblíbená i mezi amatérskými kuchaři.

Tilápie - recepty

Tilápie - recepty

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Ve světe je chov tilápií novým, ale silným trendem. 1/3 celosvětově zkonzumovaných ryb údajně představuje právě tilápie. V Evropě byla tato ryba téměř neznámá. Ale to se začíná rychle měnit. Projektují

Slávky jedlé

Slávky jedlé

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

Slávka jedlá je velký mořský mlž. Je typickým pokrmem středoevropské kuchyně a lze ji připravit na mnoho způsobů.

Marináda na uzení drůbeže

Marináda na uzení drůbeže

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Uzená drůbež je velmi chutná, její příprava je sice zdlouhavá, ale požadovaný pokrm lze připravit i v podmínkách bytu bez udírny.

Amarant

Amarant

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Amarant vyniká obsahem kvalitních bílkovin, vlákniny a vápníku, kterého obsahuje více než mléko. Jedná se o kvalitní obilovinu, jež neobsahuje lepek.

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Diskuze

Vaječné saláty

 Věra  27.2.2018 15:15

vyzkouším

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Elektrická přípojka

 jaroslav balaz  19.1.2021 20:44

mam zahradu brneske ivanovice a chtel bych tam elektrinu nejbliz kde je el. je vzdalena asi 300 m

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Prosba o radu vinné révy

 Joef  13.1.2021 20:11

Podle obrázku se nejedná o plíseń, ale o padlí. Je nutné toto postříkat jak na plíseň, tak i na padlí a to na počátku vegetace před rozkvětem a po odkvětu v červnu ještě proti plísni. Tak věřím tomu, že budete mít zdravou ůrodu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Výpis z katastru nemovitostí podle jména

 Zdenka Čihalová  13.1.2021 1:59

ověřit list vlastnictví č 61

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Výpis z katastru nemovitostí

 Milda  11.1.2021 14:12

Vy, jako dárce, musíte na Finanční úřad jen, když jste platila tomuto Finančnímu úřadu daň z nemovitosti za svou 1/8. Obvykle bývá praxe taková, že když je více majitelů, tak podává přiznání jen jeden z nich a ostatní spolumajitelé se s ním soukromě vyrovnají.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Výpis z katastru nemovitostí

 MARIE HAVLOVÁ  11.1.2021 13:16

Dobrý den
V srpnu v roce2020 jsem darovala bratrovi
Miloši Práškovi svoji1/8 z dědictví rodiného
domu.Dům se nachází v obci Frahelž a bratr byl
vlastníkem 7/8.Po dohodě s bratrem jsem svoji
část jemu darovala.Nyní je vlastníkem bratr
Miloš Prášek.Píši vám z důvodu když jsme
sepisovali darovací smlouvu tak nám Pan Kincl
z Jindřichova Hradce řekl že tuto změnu máme
nahlásit na Finančním Úřadu v Třeboni do konce
ledna 2021.CHtěla bych vědět zda se máme dostavit
.
Děkuji za kladné vyřízení.
Spozdravem Marie HAVLOVÁ
Nádražní 318
Lomnice nad lužnicí

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS