Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha je asi trochu jiná, než jsme většinou zvyklí, ale je opravdu velmi chutná.

Grilovaná zelenina jako příloha

Grilovaná zelenina jako příloha

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Přichází období grilování, sezení s přáteli dlouho do noci a užívání si života. Pro většinu z nás to znamená pořádný kus masa nebo alespoň kuřecí špíz či rybu. Ke grilování patří ale i zelenina,

Pórková polévka s bramborem

Pórková polévka s bramborem

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Pórková polévka s přídavkem brambor patří mezi lehce stravitelné dietní polévky, které můžeme podat jako první chod oběda bez obav všem. Je jemné konzistence a její příprava není ani tak náročná

Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 1

Vajíčkový salát je velmi snadný na přípravu, při dodržení surovin na něm v podstatě není co zkazit. Vajíčkový salát patří do skupiny evergreenů české studené kuchyně. Každý z vás zná určitě ten

Studené omáčky k masům

Studené omáčky k masům

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Studené omáčky, zálivky nebo dipy se podávají k masům a strávník si jimi maso přelévá nebo jej do nich namáčí. Hlavním významem je, že mají doplnit chuť předkládaného masa.

Studené předkrmy

Studené předkrmy

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

Studený předkrm se podává před polévkou i v menu bez polévky. Předkrm by měl být pikantní, na pohled lákavý, neměl by zasytit, ale povzbudit chuť. Ideálními předkrmy jsou šunkové závitky, plněná vejce,

Tempura

Tempura

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

Tempura je japonské národní jídlo, jehož základem je moučka tempurako, která se rozmíchá s ledovou vodou v takovém poměru, aby vznikla kaše trochu hustější než palačinkové těsto.

Slávky jedlé

Slávky jedlé

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

Slávka jedlá je velký mořský mlž. Je typickým pokrmem středoevropské kuchyně a lze ji připravit na mnoho způsobů.

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Diskuze

Jak zpracovat červené fazolky z konzervy?

 petr  19.7.2018 15:53

Prosím, dejte recept

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Hodnocení receptů na krkovici.

 Ivana Müllerová  27.12.2018 8:50

Velmi dobré recepty.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Vaječné saláty

 Věra  27.2.2018 15:15

vyzkouším

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Pěstování keříčkových rajčat

 Jarka  26.5.2022 21:01

Musí se u keříčkových rajčat vylamovat boční výhonky?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Čevabčiči

 janak  22.5.2022 19:45

Chtěla bych pravý recept , ten je bez česneku a cibule , tyhle recepty jsou na karbanátky , a obaluje se to v mouce .
to nejní přesný
děkuju

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Pestovani katalpy

 Roman  21.5.2022 7:03

Dobrý den,
katalpa se mě už druhý rok neolistí komplet vždy je střed a vrch koruny bez listu jina je podle střihu živá
děkuj vám za odpověd

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Myrta japonská

 Květka  14.5.2022 15:16

Teď jsem ji koupila v kauflandu za 50 kč

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Túje smaragd hnědne po přesazení

 Zahradník  13.5.2022 16:28

S největší pravděpodobní takto rostlina reaguje na přesazení. Často se stává, že při přesazení na novou pozici se nedodrží původní orientace na jih, což má za následek ozáření sluncem té části, která na to nebyla zvyklá. Samozřejmě nejde ani vyloučit poškození kořenového systému při přesazování. Co s tím teď dělat? Uschlé větve ostříhat a nechat túji, aby se s tím vypořádala sama a postupně vyplnila proschlá místa novými větvemi z té části, která nyní prosperuje. S hnojením to nyní nepřehánějte, pouze dbejte na dostatečnou zálivku.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS