MENU
Vaření a pečení |
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Pečené vepřové koleno se v tradičních českých kuchařkách vydávaných v cizích jazycích uvádí jako jedno z našich národních jídel. Na pečené vepřové koleno jezdí do Čech turisté z celého světa a v celých „smečkách“ si ho dávají v restauracích a pivnicích. Tak proč si jej nepřipravit i v klidu domova? Zde naleznete několik receptů, které vám poradí, jak připravit takové vynikající pečené vepřové koleno.
Napsala: Štummerová G. / komentářů: 1
Kapustové karbanátky, to je jedna z možností, jak si zpestřit jídelníček trochou zeleniny a ještě si opravdu pochutnat. Od klasického masového karbanátku jsou skoro k nerozeznání. Zkuste
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 1
Dýně mají v kuchyni mnohostranné využití a jejich velkou výhodou je, že se dají uskladnit na dlouhou dobu. Dýně Hokaido jsou v poslední době velmi oblíbené pro svoji příjemně sladkou, oříškovou
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Hledáte po dnech plných hojnosti zdravý, chutný a přitom dietní pokrm, který vás zasytí a zahřeje? Vyzkoušejte výbornou pórkovou polévku. Jde o oblíbenou pochoutku nejenom pro její chuť,
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 1
Fazole jsou významným zdrojem železa, dále obsahují niacin, kyselinu pantotenovou, provitamín A, vitamín C a tuky. Díky vysokým nutričním hodnotám jsou fazole známé jako „maso chudých“, jsou vhodným
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 Další
Diskuze |
Dobry den,
Chtela bych se zeptat zda do kremu Tvarohový krém se zakysanou smetanou
Patri tvaroh ve vanicce, nebo ten "tvrdy" jen zabaleny v obalu.
Jednou jsem tento recept udelala s vanickovym a krem nedrzel ani po ztuhnuti tvar.
Dekuji Kubíčková
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Mám prosbu,jak zavařit kapustu,ne zelí,ale kapustu,jestli stačí slaný nálev,nebo ještě nějak dochutit a jak dlouho sterilovat.Gěkuji.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Hmm zrovna se na ní chystám, díky www.ceskenapady.cz
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Prosím, dejte recept
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
na libečku se mně tvoří hnědé skvrny jako od nějakého hmyzu a začíná schnout může mně někdo poradit? Děkuji za vaše rady
Počet odpovědí: 4 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové příspěvky |
Mám dodatečný dotaz k výše uvedenému opravnému lepidlu Repair - It
( denture repair kit 8 Eur ). Je možné toto lepidlo použít k opětovnému
slepení protézy umělá hmota / kovová kostra ? Jedná se o dolní protézu
čtyř vložených předních řezáků. Prad´te mi prosím případné vhodnější
opravné lepidlo. Děkuji. J. lubrich
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, mám okurku "hadovku" roste do výšky na mřížce (neleží na zemi) a vždycky vykvete, udělá maličké plůdky, ale ty vzápětí zvadnou shnijí. Můžete mi prosím poradit? Nejde mi ani tak o úrodu, ale zajímá mě to. Děkuji. Dana Čížková
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dejte stromku čas, aby se vzpamatoval a vyčkejte do příštího jara, kdy už by se měl probudit v plné síle. Pokud se ptáte, jak stromek katalpy co nejvíce podpořit v růstu, jako například přihnojováním, injekční aplikací speciální látky pod kúru, zastiňováním, rosením, tak nic z toho není třeba. Prostě ho nechte být, ať se vzpamatovává.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobry den, mam 20ti letou katalpu Nana. Letos namrzla, mesic je narasena, zhruba 3 pary listu. Ty jsou male. Dost neduzive. Prostrihala jsem suche vetve do ziveho. Nerada bych o ni prisla. Je jeste neco co pro to lze udelat? Dekuji za radu.
Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Žloutnutí mladých plodů okurek může mít několik příčin. Mnoho vody nebo naopak málo. Nevhodné pH půdy. Pro okurky je nejlepší pH 6 až 6.5, tedy mírně kyselé (změřte pH vašehosubstrátu). Také prudké slunce dopadající přímo na plody může vést ke žloutnutí okurek. Normálně jsou plody okurek schované pod listy. Pokud je to váš případ, posilněte zastínění skleníku. A poslední důvod žloutnutí je nedostatek živin, zejména dusíku a síry, ale to je nepravděpodobné, když máte čerstvý kompost.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, u okurek hadovek ve skleníku se nasazené okurky přestávají vyvíjet a sežloutnou a opadnou. Okurky jsou vedeny vertikálně, mají dostatek místa a novou kompostovou zeminu.Na listech nejsou žádní viditelní škůdci. Poraďte mi ,prosím.Děkuji. M.Vránová
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2024 NetConsulting Praha s.r.o.