Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Grilovaná zelenina jako příloha

Grilovaná zelenina jako příloha

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Přichází období grilování, sezení s přáteli dlouho do noci a užívání si života. Pro většinu z nás to znamená pořádný kus masa nebo alespoň kuřecí špíz či rybu. Ke grilování patří ale i zelenina, která při správné přípravě vhodně doplní maso a pochutnají si na ní všichni včetně dětí, které by o něco zeleného a zdravého ani nezavadily.

Bitky po kozácku

Bitky po kozácku

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Bitky po kozácku jsou placky ze směsi mletého masa, které se opékají na pánvi do zlatova a při podávání se zdobí opečenou cibulí.

Tempura

Tempura

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Tempura je japonské národní jídlo, jehož základem je moučka tempurako, která se rozmíchá s ledovou vodou v takovém poměru, aby vznikla kaše trochu hustější než palačinkové těsto.

Pangasius - recepty

Pangasius - recepty

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Jedná se o sladkovodní rybu, která je díky nízké ceně a zároveň velmi dobré zpracovatelnosti velmi oblíbená i mezi amatérskými kuchaři.

Tilápie - recepty

Tilápie - recepty

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Ve světe je chov tilápií novým, ale silným trendem. 1/3 celosvětově zkonzumovaných ryb údajně představuje právě tilápie. V Evropě byla tato ryba téměř neznámá. Ale to se začíná rychle měnit. Projektují

Slávky jedlé

Slávky jedlé

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

Slávka jedlá je velký mořský mlž. Je typickým pokrmem středoevropské kuchyně a lze ji připravit na mnoho způsobů.

Marináda na uzení drůbeže

Marináda na uzení drůbeže

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Uzená drůbež je velmi chutná, její příprava je sice zdlouhavá, ale požadovaný pokrm lze připravit i v podmínkách bytu bez udírny.

Amarant

Amarant

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Amarant vyniká obsahem kvalitních bílkovin, vlákniny a vápníku, kterého obsahuje více než mléko. Jedná se o kvalitní obilovinu, jež neobsahuje lepek.

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Diskuze

Vaječné saláty

 Věra  27.2.2018 15:15

vyzkouším

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Hnojení kaki

 Peter  1.8.2021 20:58

Mám kaki vir. Prosím 3.rokem.Nehnojim chemii!!! Sbírám kobylince. Dávám do vody a stim zalivam.Po vyluhovani zahrabu kolem stromků. Letos mám 4 plody.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Bobkovy list a puklice

 Jana Terová  30.7.2021 14:23

Pěkný návod mají na www.domky-delta.cz/b…

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Výpis z katastru nemovitostí podle jména

 Ivan Heráň  30.7.2021 13:37

Vážení potřebuji vědět zda jsem v registru.Jde o garáž č.38 za benzinou OMV,bývalá adresa V Alejích.Děkuji Vám . Ivan Heráň.Brzi nashledanou.Je to garáž 4 vedle sebe zády ke kolejím!!Na Ú/L!Platím pozemek dráze a zbytek jsem odkoupil od města.tel.731029600

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Křen

 Jana  28.7.2021 18:28

Dobrý den.
Dnes jsme na zahrádce vykopali křen, který jsme tam z oddenku před dvěma roky zasadili, abychom ho použili při nakládání okurek.Křen ale skoro nepálí
a vůbec není štiplavý. Mohli jsme ho s něčím zaměnit nebo je to něčím jiným?
Děkuji za zprávu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Červená řepa - zavařování

 Kamča  28.7.2021 9:41

Na 5 dílů octa se dává 15 dílů vody.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS