Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

BLT toast

BLT toast

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

B.L.T. toast je americká specialita, která je podávána v rychlém občerstvení. Charakteristické složení jsou dva plátky toastů, mezi které se vkládá slanina, hlávkový salát a rajče.

Štafetky

Štafetky

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Štafetka je zákusek z bílkového ořechového korpusu s kávovým krémem.

Škvarkové pagáče

Škvarkové pagáče

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Jedná se o škvarkové pečivo, které se podává jako příloha nebo samostatně k pivu a vínu. Škvarkové pagáče jsou vlastně škvarkové placky.

Hovězí po burgundsku

Hovězí po burgundsku

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Hovězí po burgundsku je hovězí maso pomalu dušené v červeném víně. V dnešní době se tento pokrm obvykle připravuje ze zadního hovězího.

Pečená husa - návod

Pečená husa - návod

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Husa patří ke klenotům nejoceňovanějších gastronomií světa včetně francouzské, italské i čínské. V současné době husa zažívá svůj boom i u nás, a to zejména jako slavnostní pokrm na

Vepřová líčka

Vepřová líčka

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Vepřová líčka právem patří mezi jedny z nejchutnějších mas z vepře. Dají se připravit na mnoho způsobů.

Recepty na perníčky, které jsou hned měkké

Recepty na perníčky, které jsou hned měkké

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Perník je sladké pečivo tmavě hnědé barvy, jehož původní receptura se skládala z medu, mouky a pepře. Právě pepř dal vzniknout názvu perník, původně peprník. Postupně se recepty začaly upravovat,

Pečená krůta – recepty

Pečená krůta – recepty

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

V českých zemích se krůty začaly chovat až na začátku 19. století. Komerční chov byl zahájen teprve po roce 1945, kdy se začaly vyrábět i konzervy z krůtího masa typu lančmít a uzeniny.

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Diskuze

Skopové maso cena

 Vladimíra Ducarová  21.11.2017 15:03

Nějaká prodejna v Ostravě která prodává skopové maso děkuji za info Ducarová.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Je rostlina zamioculcas jedovatá

 Ivana Marynčáková  5.12.2019 10:06

Dobrý den.Můžu použít zamioculcas do tropického terária?Mám tam pagekona...listy neokusuje jen olizuje kapičky vody...nebude to pro něj toxické?Děkuji..

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Fíkusy druhy a pěstování

 Zahradník  3.12.2019 15:01

Opadávání listů je zcela normální. Je to kvůli nedostatku světla při krátkých zimních dnech a dlouhých nocích. Fíkus pochází z oblastí tropického pásu, kde je po celý rok dostatek světla. V našich podmínkách se fikus musí přizpůsobit zkrácené denní době a to tak, že shodí jednu třetinu svých listů. Listy normálně zežloutnou a spadnou. Příští rok na jaře se znovu obnoví.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Fíkusy druhy a pěstování

 Věra Rajdlová  3.12.2019 9:44

Mám Fíkus benjamin a neustále opadávají listy prosím o radu

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Káva a warfarin

 Jana Skopcová  2.12.2019 11:11

Dobrý den,beru měsíc warfarin 1 a 2 mg,hodnoty ještě nemám ustálené.Mohu pít šťávu z plodů černého bezu slazený stévií?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Fíkusy druhy a pěstování

 Zahradník  24.11.2019 13:56

Fikus benjamin se nemusí vůbec zastřihávat, ale může. Tento fikus snese jakýkoliv řez, takže si rostlinku můžete tvarovat podle libosti. Zastřihávat můžete kdykoliv chcete, není zde žádné omezení na konkrétní období.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS

NABÍDKA OBCHODU