Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Recepty na hovězí zadní kýtu

Recepty na hovězí zadní kýtu

Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 0

Hovězí kýta se řadí mezi kvalitní maso, je vhodná pro mnoho tepelných úprav, jako je například dušení, pečení nebo minutková úprava. Kýta se dělí na několik částí. Hovězí maso obsahuje oproti vepřovému více stopových prvků a vitamínů.

Krůtí guláš

Krůtí guláš

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Jedná se o výborný guláš, který se připravuje z krůtího masa, takže je nejen velmi chutný, ale i zdravý a dietní.

Jehněčí maso - recepty

Jehněčí maso - recepty

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Jehněčí maso se vyznačuje řídkou, vodnatelnou, narůžovělou svalovinou s nažloutlým tukem.

Bábovka s pudinkem

Bábovka s pudinkem

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Bábovka s pudinkem je zajímavý a velmi chutný moučník, navíc jeho příprava není nikterak náročná.

Štafetky

Štafetky

Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0

Štafetka je zákusek z bílkového ořechového korpusu s kávovým krémem.

Škvarkové pagáče

Škvarkové pagáče

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Jedná se o škvarkové pečivo, které se podává jako příloha nebo samostatně k pivu a vínu. Škvarkové pagáče jsou vlastně škvarkové placky.

Vepřová líčka

Vepřová líčka

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Vepřová líčka právem patří mezi jedny z nejchutnějších mas z vepře. Dají se připravit na mnoho způsobů.

Recepty na perníčky, které jsou hned měkké

Recepty na perníčky, které jsou hned měkké

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Perník je sladké pečivo tmavě hnědé barvy, jehož původní receptura se skládala z medu, mouky a pepře. Právě pepř dal vzniknout názvu perník, původně peprník. Postupně se recepty začaly upravovat,

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Diskuze

Skopové maso cena

 Vladimíra Ducarová  21.11.2017 15:03

Nějaká prodejna v Ostravě která prodává skopové maso děkuji za info Ducarová.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Rýmovník

 Pavlína Keprtová  20.10.2020 15:27

Dobrý den,
Rýmovník si doma pěstuji již dlouhou dobu.Na internetu jsem však nenašla,zda se dá nějak uchovat třeba sušením,které se mi ještě nepodařilo.Poradíte?
Děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Nemoci kamelií

 Jana Holušová  18.10.2020 9:42

Dobrý den ! Prosím Vás Chtěla bych se zeptat . Listy kamelie jsou hodně lepkavé iparapet mám od nich celý lepkavý . Je to nějaká nemoc květiny nebo to tak má být ? Loni v zimě se vytvořily krásné velké pupeny už se pomalu začínaly otevírat a najednou opadly. Byla jsem z toho neštastná . A ještě něco jak často mám květinu zalévat ? Moc Vám děkuji za odpověd . Holušová Jana

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Kala venkovní její pěstování

 Hana  11.10.2020 21:27

I já jsem měla letos stejný problém. Nikde jsem se nedočetla, proč se tak stalo. Poupata zůstala zelená s velkým semeníkem a nerozvinutá.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Okrasné keře

 Alena Menclová  6.10.2020 20:28

Prosím, mohli byste mi určit český a latinský název keře na přiložené fotografii?
S díky Menclová

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Pěstování květiny voskovky

 jarmila Šromová  4.10.2020 22:31

Ta voskovka je už tak mohutná, je namotaná na drát, těžko se k ni budu dostávat, al jen k vůli těm krásné zelenám listům je mně líto s ní něco dělat, no nechám ji zatím tak, a uvidím, co s ní bude.Jinak díky, Jarmila.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS