Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Zdravá večeře – recepty

Zdravá večeře – recepty

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Je důležité volit správnou skladbu jídelníčku, ale neméně důležité je jíst pravidelně. Optimální počet je 5–6 menších porcí za den. Tímto způsobem se rovnoměrně rozvrství příjem energie a tělo pak nemá potřebu si její část ukládat do zásoby. Pokud není strava pravidelná – jíme třeba jen 2x denně, tělo nemá v průběhu celého dne dostatek energie k dispozici. Naučí se s ní tedy šetřit pro chvíle, kdy se mu jí nebude dostávat, což může po delší době vést k tloustnutí.

Melounové smoothie - recepty

Melounové smoothie - recepty

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Melounové smoothie je úžasně povzbuzující, lehoučké a zachrání vás před dehydratací. Můžete ho pojmout také jako svačinku, protože dokonce zažene malý hlad. Máte-li rádi melouny, tak vyzkoušejte naše

Ořechová bábovka

Ořechová bábovka

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Bábovka je druh sladkého pečiva, které se lije do specifické formy a poté se v této formě i peče. Bábovka je na povrchu křupavá, uvnitř krásně vláčná. A nejlepší je ještě teplá posypaná

Kardamon

Kardamon

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Kardamom je vzácné staré koření, které se používalo už v antice. Pochází z dalekého východu a hojně se pěstuje na Cejlonu neboli Srí Lance. Jedná se o koření příbuzné zázvoru. Aromatický

Crisp

Crisp

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Funkce Crisp snižuje vlhkost v ohřevném prostoru mikrovlnné trouby, takže lze při přípravě pokrmů dosáhnout suchého klimatu. To vede ke vzniku mimořádně křupavého povrchu, například hranolek a kroket.

Tolstolobik - recepty

Tolstolobik - recepty

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Bojovný tolstolobik se v kulinářské magii odedávna považuje za účinné afrodiziakum. Trápí-li vás tedy nedostatek zájmu o sex, doporučují léčitelé z Číny, odkud tolstolobik pochází, jíst

Recepty na uzené maso

Recepty na uzené maso

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Historie uzení spadá až do období pravěku. Je zřejmé, že podobným způsobem upravovali lidé maso před více než 80 000 lety. Uzené, zejména vepřové maso, bylo známé i na našem území. Vzhledem k tomu,

Telecí maso

Telecí maso

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Telecí maso je pro české strávníky zbytečným tabu. Telecí však nepatří jen do dietní stravy, je to nedílná součást světových kuchyní, a my se jen můžeme modlit, aby se dostalo plnohodnotně i na

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Nové příspěvky

Indiánek Retro

 Milada  25.11.2020 14:49

Dobry den, my, co jeste narozeni v praveku, si pamatujeme indianky s krupavou cukrovo kakaovou polevou. Mely sve kouzlo. Indianek jsme chytili obracene, prvni jsme snedli piskot /bufler/ a az potom jsme teprve z krupave krusty vylizovali hoodne pomalu snih, protoze, vetsinou jsme na 2 ks nemeli penize a nakonec jsme pokroupali onen obal indianku. Takove mlsani bychom si s indiankem poletym cokoladou nemohli dovolit, nebot by se nam rozmazl v ruce a vetsi cast upadla na zem. Ptam se :pamatujete nekdo jak se ta krusta delala?.
Hezky den a dekuji za recept

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Pěstování tújí

 Bohumil  25.11.2020 13:55

Zdravím, mezi 40 tujemi výšky cca 90 cm se mi u dvou thuji objevily z boku jakoby rezavá místa, zbytek thuje tak 3/4 jsou stále zelené. O co kráčí, Budu je muset vyměnit, či na jaře opět zezelenají? Potažmo čím léčit? Díky za radu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Židovské brambory topinambury

 Petr  22.11.2020 23:02

topinambury miluju , kupuji je na diatop.cz

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Choroby oleandru

 Zahradník  22.11.2020 12:05

Namnožte se nový oleandr ze zdravé rostliny a netrapte se léčbou. To je nejjednodušší, co můžete udělat.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Choroby oleandru

 Ludmila Kutálková  22.11.2020 11:33

Co dělat se semeníky, kterých je na koncích větviček asi 6? Děkuji. A co s mladou rostlinou z obchodu- má krásné, zdravé listy, poupata ale nerozkvetou, zaschnou. Není přehnojená?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS