Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Zdravá večeře – recepty

Zdravá večeře – recepty

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Je důležité volit správnou skladbu jídelníčku, ale neméně důležité je jíst pravidelně. Optimální počet je 5–6 menších porcí za den. Tímto způsobem se rovnoměrně rozvrství příjem energie a tělo pak nemá potřebu si její část ukládat do zásoby. Pokud není strava pravidelná – jíme třeba jen 2x denně, tělo nemá v průběhu celého dne dostatek energie k dispozici. Naučí se s ní tedy šetřit pro chvíle, kdy se mu jí nebude dostávat, což může po delší době vést k tloustnutí.

Melounové smoothie - recepty

Melounové smoothie - recepty

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Melounové smoothie je úžasně povzbuzující, lehoučké a zachrání vás před dehydratací. Můžete ho pojmout také jako svačinku, protože dokonce zažene malý hlad. Máte-li rádi melouny, tak vyzkoušejte naše

Ořechová bábovka

Ořechová bábovka

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Bábovka je druh sladkého pečiva, které se lije do specifické formy a poté se v této formě i peče. Bábovka je na povrchu křupavá, uvnitř krásně vláčná. A nejlepší je ještě teplá posypaná

Kardamon

Kardamon

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Kardamom je vzácné staré koření, které se používalo už v antice. Pochází z dalekého východu a hojně se pěstuje na Cejlonu neboli Srí Lance. Jedná se o koření příbuzné zázvoru. Aromatický

Crisp

Crisp

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Funkce Crisp snižuje vlhkost v ohřevném prostoru mikrovlnné trouby, takže lze při přípravě pokrmů dosáhnout suchého klimatu. To vede ke vzniku mimořádně křupavého povrchu, například hranolek a kroket.

Tolstolobik - recepty

Tolstolobik - recepty

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Bojovný tolstolobik se v kulinářské magii odedávna považuje za účinné afrodiziakum. Trápí-li vás tedy nedostatek zájmu o sex, doporučují léčitelé z Číny, odkud tolstolobik pochází, jíst

Recepty na uzené maso

Recepty na uzené maso

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Historie uzení spadá až do období pravěku. Je zřejmé, že podobným způsobem upravovali lidé maso před více než 80 000 lety. Uzené, zejména vepřové maso, bylo známé i na našem území. Vzhledem k tomu,

Telecí maso

Telecí maso

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Telecí maso je pro české strávníky zbytečným tabu. Telecí však nepatří jen do dietní stravy, je to nedílná součást světových kuchyní, a my se jen můžeme modlit, aby se dostalo plnohodnotně i na

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Nové příspěvky

Stříhání vinné révy návod

 Tomáš  3.3.2021 15:22

Dobrý den , máme na zahradě vinou révu a má na kmenu lišejníky , mohu ji natřít vápnem, nebo jak jí můžu pomoci? Děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Sušička

 Kuzza  23.2.2021 18:28

Já doporučuji juknout na nějaké srovnání spíš než se nutně zaměřovat na konkrétní produkty :).

Tady www.recenzetesty.cz/… se věnují parametrům a jsou tam právě zmíněné počty plat a další věci na které se vyplatí zaměřit :).

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Muchnička

 Kateřina Glosová  21.2.2021 21:05

Zde odesílám

Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Muchnička

 Kateřina Glosová  21.2.2021 21:03

Zkusím prve tuto fotografii. Popřípadě mohu poslat více

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Muchnička

 Cempírek  21.2.2021 20:48

Muchnička je malá muška, která létá v létě. Teď v zimě se volně nevyskytuje. Vaše problémy můžou způsobovat blechy nebo štěnice. Pro přesné určení je třeba hmyz lépe prozkoumat lupou.

Zdraví Cempírek!

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS