Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Parní trouba

Parní trouba

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Vaření v parní troubě je zdravé, neboť se touto přípravou uchová spousta živin a vitamínů. Odborníci tvrdí, že vaření v páře je nejen zdravé, ale i snadné, pohodlné, bezpečné a moderní a že jde o nejšetrnější tepelnou úpravu potravin.

Crisp

Crisp

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Funkce Crisp snižuje vlhkost v ohřevném prostoru mikrovlnné trouby, takže lze při přípravě pokrmů dosáhnout suchého klimatu. To vede ke vzniku mimořádně křupavého povrchu, například hranolek a kroket.

Tolstolobik - recepty

Tolstolobik - recepty

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Bojovný tolstolobik se v kulinářské magii odedávna považuje za účinné afrodiziakum. Trápí-li vás tedy nedostatek zájmu o sex, doporučují léčitelé z Číny, odkud tolstolobik pochází, jíst

Vinný kámen

Vinný kámen

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Vinný kámen vzniká ve víně reakcí silně disociované kyseliny vinné s draslíkem, jehož zdrojem jsou látky získané z půdy nebo disiřičitan draselný (pyrosiřičitan), používaný při výrobě vína jako

Pečení

Pečení

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Pečení je úprava poživatin a pokrmů působením suchého tepla. Teplo se v pokrmu šíří vedením, a vzhledem k tomu, že se většinou pečou větší kusy, trvá pečení dlouho. Proti připalování

Recepty na uzené maso

Recepty na uzené maso

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Historie uzení spadá až do období pravěku. Je zřejmé, že podobným způsobem upravovali lidé maso před více než 80 000 lety. Uzené, zejména vepřové maso, bylo známé i na našem území. Vzhledem k tomu,

Telecí maso

Telecí maso

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Telecí maso je pro české strávníky zbytečným tabu. Telecí však nepatří jen do dietní stravy, je to nedílná součást světových kuchyní, a my se jen můžeme modlit, aby se dostalo plnohodnotně i na

Marináda na maso

Marináda na maso

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 2

Český národ miluje grilování. Zhruba každý druhý Čech griluje alespoň dvakrát měsíčně, pětina národa dokonce jednou za týden. Na grilu se dá upéct každé maso, a aby bylo chutné, musí být skutečně

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Diskuze

Marináda na uzení drůbeže

 Ministr Ladislav  8.5.2017 10:44

Jak připravit marinádu na uzení drůbeže?

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Cibule jako lék

 Lucie Plačková  7.2.2019 18:58

Děkuji,hned jdu vyzkoušet, tak věřím že kašel vyléčí.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Dřevité pivoňky prodej

 Eva Žďárková  19.8.2019 11:48

Dobrý den. Již dlouho marně sháním dřevitou pivoňku s bílými jednoduchými květy. Nevíte kde bych ji mohla získat? Děkuji za odpověď.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Anturie škůdci

 Zahradník  18.8.2019 22:12

Tmavé skvrny na anturii dělá nejčastěji slunce.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Prosím, do jaké zeminy zasadit myrtu?

 Ivona Gutová  18.8.2019 21:54

Odnožila jsem snítku myrty a nevím, jakou zeminu použít? V Egyptě roste myrta běžně na záhonech.
Děkuji za odpověď. Ivona Gutová tel. 606369312

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Anturie škůdci

 Zetová Marie  18.8.2019 19:57

Anturie má na listech tmavé skvrny.Jakým přípravkem je odstranit?
Děkuji za radu.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Řez ovocných stromů

 Zahradník  16.8.2019 15:18

Vlašský ořech se prořezává právě teď, v době druhé poloviny léta až do začátku podzimu. Pokud chcete mít klasický strom, tak založte korunu ve výšce, kterou si přejete. V této výšce zkraťte větve na pět až šest listů a nižší větve ustřihněte přímo u kmene. Centrální větev nezkracujte a nechte ji volně dál růst. V dalších letech pak již není třeba dalšího prořezávání.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS

NABÍDKA OBCHODU