Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Červená řepa - zavařování

Červená řepa - zavařování

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Červená řepa patří mezi všestrannou podzimní zeleninu s výrazně pozitivními účinky na lidské zdraví. Zavařením červené řepy si připravíte zdravě prospěšnou potravinu k okamžitému použití.

Hrnková bábovka

Hrnková bábovka

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Pro přípravu bábovky se používá bábovková forma, která je jednou z nejoblíbenějších. Těsto můžete péci i v jiných tvarech, srnčích hřbetech a podobně. Pocukrovaná bábovka se ale na nedělním

Slané palačinky

Slané palačinky

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Palačinka je nekynutý moučník a také postní jídlo. Připravuje se z tekutého těsta, jehož základem jsou mouka, mléko a vejce, které mohou být doplněné solí, cukrem a jinými ochucovadly.

Vejce natvrdo

Vejce natvrdo

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Vejce natvrdo se podávají samostatně nebo mohou být součástí dalších pokrmů.

Vařená kukuřice

Vařená kukuřice

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Uplatnění kukuřice je opravdu široké. Můžeme si ji dopřát syrovou, vařenou, ale také ve formě kukuřičné mouky či krupice v pečivu, moučnících či v kaších. Přínos má i pro rybáře.

Granola

Granola

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Mezi oblíbené druhy snídaně patří třeba granola, což je v podstatě směs z ovesných vloček, různých druhů ovoce, medu a oříšků.

Gnocchi

Gnocchi

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Gnocchi představují tradiční italský pokrm připravený převážně z bramborového těsta, používaný jako příloha. Vaří se ve slané vodě v podobě koulí nebo šišek, každý nok odděleně.

Bezinková šťáva

Bezinková šťáva

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Bezinka je všudypřítomný a všeobecně známý keř, někdy až velikosti stromu, který zkrášluje své okolí i dvakrát ročně. Nejprve na jaře, když v máji rozkvete intenzivně vonícími plochými vrcholíky

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Diskuze

Dýňová polévka z dýně Hokaido

 Jane  5.9.2019 13:58

Hmm zrovna se na ní chystám, díky www.ceskenapady.cz

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Kompost

 Juli  9.12.2019 8:26

Moc díky za tipy a rady jak na kompost. A měla bych k tomu jeden dotaz. Už jste někdy někdo prosím zkoušel kompostovat takové rozložitelné tašky z kukuřičného škrobu? Narazila jsem na ně tady www.tasky.cz/materia… tak budu ráda za každou zkušenost.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Je rostlina zamioculcas jedovatá

 Ivana Marynčáková  5.12.2019 10:06

Dobrý den.Můžu použít zamioculcas do tropického terária?Mám tam pagekona...listy neokusuje jen olizuje kapičky vody...nebude to pro něj toxické?Děkuji..

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Fíkusy druhy a pěstování

 Zahradník  3.12.2019 15:01

Opadávání listů je zcela normální. Je to kvůli nedostatku světla při krátkých zimních dnech a dlouhých nocích. Fíkus pochází z oblastí tropického pásu, kde je po celý rok dostatek světla. V našich podmínkách se fikus musí přizpůsobit zkrácené denní době a to tak, že shodí jednu třetinu svých listů. Listy normálně zežloutnou a spadnou. Příští rok na jaře se znovu obnoví.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Fíkusy druhy a pěstování

 Věra Rajdlová  3.12.2019 9:44

Mám Fíkus benjamin a neustále opadávají listy prosím o radu

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Káva a warfarin

 Jana Skopcová  2.12.2019 11:11

Dobrý den,beru měsíc warfarin 1 a 2 mg,hodnoty ještě nemám ustálené.Mohu pít šťávu z plodů černého bezu slazený stévií?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS

NABÍDKA OBCHODU