Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  

Vaření a pečení

Červená řepa - zavařování

Červená řepa - zavařování

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Červená řepa patří mezi všestrannou podzimní zeleninu s výrazně pozitivními účinky na lidské zdraví. Zavařením červené řepy si připravíte zdravě prospěšnou potravinu k okamžitému použití.

Hrnková bábovka

Hrnková bábovka

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Pro přípravu bábovky se používá bábovková forma, která je jednou z nejoblíbenějších. Těsto můžete péci i v jiných tvarech, srnčích hřbetech a podobně. Pocukrovaná bábovka se ale na nedělním

Slané palačinky

Slané palačinky

Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0

Palačinka je nekynutý moučník a také postní jídlo. Připravuje se z tekutého těsta, jehož základem jsou mouka, mléko a vejce, které mohou být doplněné solí, cukrem a jinými ochucovadly.

Vejce natvrdo

Vejce natvrdo

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Vejce natvrdo se podávají samostatně nebo mohou být součástí dalších pokrmů.

Vařená kukuřice

Vařená kukuřice

Napsal: Vinš M. / komentářů: 0

Uplatnění kukuřice je opravdu široké. Můžeme si ji dopřát syrovou, vařenou, ale také ve formě kukuřičné mouky či krupice v pečivu, moučnících či v kaších. Přínos má i pro rybáře.

Granola

Granola

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Mezi oblíbené druhy snídaně patří třeba granola, což je v podstatě směs z ovesných vloček, různých druhů ovoce, medu a oříšků.

Gnocchi

Gnocchi

Napsal: Vinš M. / počet komentářů: 0

Gnocchi představují tradiční italský pokrm připravený převážně z bramborového těsta, používaný jako příloha. Vaří se ve slané vodě v podobě koulí nebo šišek, každý nok odděleně.

Bezinková šťáva

Bezinková šťáva

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Bezinka je všudypřítomný a všeobecně známý keř, někdy až velikosti stromu, který zkrášluje své okolí i dvakrát ročně. Nejprve na jaře, když v máji rozkvete intenzivně vonícími plochými vrcholíky

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22   Další

Nové příspěvky

Dřevité pivoňky prodej

 Eva Žďárková  19.8.2019 11:48

Dobrý den. Již dlouho marně sháním dřevitou pivoňku s bílými jednoduchými květy. Nevíte kde bych ji mohla získat? Děkuji za odpověď.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Anturie škůdci

 Zahradník  18.8.2019 22:12

Tmavé skvrny na anturii dělá nejčastěji slunce.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Prosím, do jaké zeminy zasadit myrtu?

 Ivona Gutová  18.8.2019 21:54

Odnožila jsem snítku myrty a nevím, jakou zeminu použít? V Egyptě roste myrta běžně na záhonech.
Děkuji za odpověď. Ivona Gutová tel. 606369312

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Anturie škůdci

 Zetová Marie  18.8.2019 19:57

Anturie má na listech tmavé skvrny.Jakým přípravkem je odstranit?
Děkuji za radu.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Řez ovocných stromů

 Zahradník  16.8.2019 15:18

Vlašský ořech se prořezává právě teď, v době druhé poloviny léta až do začátku podzimu. Pokud chcete mít klasický strom, tak založte korunu ve výšce, kterou si přejete. V této výšce zkraťte větve na pět až šest listů a nižší větve ustřihněte přímo u kmene. Centrální větev nezkracujte a nechte ji volně dál růst. V dalších letech pak již není třeba dalšího prořezávání.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS

NABÍDKA OBCHODU