Facebook Síť X Pinterest email tisk

Vaření a pečení

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23   Další

příběhy k článkům

Dovoz obědů pro důchodce praha 10

eva davídková

Prosím o sdělení kde a jak objednat pro 80 letou panní

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Jak dlouho vaříme václavky

tonda

jak dlouho vařit guláš z václavek ??

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Kulajda - Kluci v akci

Miroslav

Omlouvám se, ale s kulajdou to nemá nic společného, ale jiný mail jsem nenašel: prosím proč se brambory servírují se slupkami? Kdysi se loupaly. Má to vztah k mykotoxinům apod. Já poprvé v životě viděl servírovat brambory se slupkami v SSSR v r 1984, to jsem se ale domníval, že jsou chudí (bylo to v "kolektivnoj kvartire"), čili 2-3 rodiny v paneláku 3+1. Proč prosím se servírují neoloupané? Mně to při pokus to sníst trochu vázne vkrku.
MB

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Originál krém do laskonek je s nadrceným krokantem

Jarmila

Mám původní recept od babičky. V laskonkách mají být mandle.Krém s máslem,sněhem a s nadrceným krokantem.Vyzkoušejte.Přeji dobrou chuť Jarmila

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo dvacetsedm.