HLAVNÍ STRÁNKA
Vaření a pečení |
Napsala: Vinšová N. / počet komentářů: 6
Ti, kdo s domácí pekárnou ještě neměli tu čest pracovat, možná ani netuší, o co přicházejí. Leckdo si řekne, chleba si můžu koupit v obchodě a nepotřebuju domácí pekárnu, ale už vás někdy probudila vůně čerstvě upečeného chleba? A navíc pekárna není jen o tom, aby nám pekla chleba, zadělá za vás těsto na koláče či knedlíky, můžete v ní vařit marmeládu a podobně.
Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0
Bylinkové máslo společně s čerstvým pečeným chlebem bývá častým předkrmem v moderních pizzeriích. Zachutnalo vám toto máslo a chcete si ho vyzkoušet sami? Nebo jste snad upekli domácí chléb
Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0
Chcete si připravit velice lahodný a křehký koláč bez veliké námahy a snažení? Pak si vyberte švédský koláč, zvládne ho i začátečník a nepotřebuje k tomu žádnou velkou pekařskou
Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0
Salsa verde pochází z Piomentu a dnes ji zná nejen celá Itálie. Někdy se jí také říká studená bylinková omáčka, ale není to omáčka v pravém slova smyslu, poslouží vám spíš jako dip či marináda.
Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0
Blíží se vám oslava narozenin či svátku? Čekáte návštěvu, kterou byste rádi pohostili něčím chutným a nevšedním, nebo máte prostě jen chuť upéct si něco dobrého? Mám pro vás pár zajímavých receptů,
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 1
Sýr je mléčný výrobek, který obsahuje mléčnou bílkovinu, tuky a ostatní složky mléka. Na celém světě se vyrábí stovky typů sýra. Sýr se požívá syrový, vařený, pečený, uzený i smažený, samotný
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Provensálské koření je světově proslulá jihofrancouzská směs aromatických bylinek, z nichž se mnohé používají i jako léčivé rostliny a podporují dobré trávení. Toto koření dodá pokrmům z masa
Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0
Bábovka je druh sladkého pečiva, které se vyrábí pečením. Jedná se o typické pečivo nejen v Česku, ale také v Polsku, Rakousku, na Slovensku a v jižních částech Německa. V Česku
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 Další
Diskuze |
Dobrý den,nevím co dělám špatně při pečení chleba v pekárně.Nejprve do nádoby naliju vodu,dám sypkou směs koupené v obchodě.Dám příprava těsta a po u míchání pečení.
Po upečení mám stvrdlou hroudu.Může mi někdo poradit?Děkuji Eva
Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Při výrobě sýra mi dost pomáhá skvělý fermentor Kuvings. Nedávno jsem ho koupila a jsem ráda, že jsem investovala. ono se to totiž vyplatí.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
A jaké brambory na bramboráky? Kamarádka říká C a jiná říká A.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové příspěvky |
Dobrý den , máme na zahradě vinou révu a má na kmenu lišejníky , mohu ji natřít vápnem, nebo jak jí můžu pomoci? Děkuji
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Já doporučuji juknout na nějaké srovnání spíš než se nutně zaměřovat na konkrétní produkty :).
Tady www.recenzetesty.cz/… se věnují parametrům a jsou tam právě zmíněné počty plat a další věci na které se vyplatí zaměřit :).
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zde odesílám
Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zkusím prve tuto fotografii. Popřípadě mohu poslat více
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Muchnička je malá muška, která létá v létě. Teď v zimě se volně nevyskytuje. Vaše problémy můžou způsobovat blechy nebo štěnice. Pro přesné určení je třeba hmyz lépe prozkoumat lupou.
Zdraví Cempírek!
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nové články |
Copyright © 2012 - 2021 NetConsulting Praha s.r.o.