Napsala: Válková J. / komentářů: 2
Napsala: Válková J. / komentářů: 0
Napsal: Vinš M. / komentářů: 0
Jak se dělají francouzské brambory
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Napsala: Vinšová N. / komentářů: 0
Napsal: Vinš M. / komentářů: 0
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Napsala: Válková J. / komentářů: 0
Zajímalo by mě, jak je to s tou pastinákovou natí. V nějakém článku jsem našla, že ji pán kompostuje, protože je mírně jedovatá. Může se tedy dávat do pokrmů, třeba i za syrova, nebo ne??? Smí se nať pastináku používat běžně jako petrželová nať? Nikde v článcích jsem zmínku o použití nati nenašla, tedy ani upozornění, že by jedovatá byla...
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Wow, díky za informace. Moc mi to pomohlo. To je tohle https://www.atranet.cz/kuvi…, ten fermentor? Mě se to tedy zdá drahé. Co všechno to doopravdy umí?
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Super je fermentor kuvings. Sami ho k výrobě používáme.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zajímalo by mne, zda máte někdo zkušenosti s fermentorem Kuvings? Dost se mi líbí
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět