Odpověď
Re: výroba sýra diskuze
Jiřina Broučková
Mně zase pomáhá Bůh. Teď mi pomohl najít tyto skvělé stránky. Děkuji!
ZuzkaE 2.8.2023 12:48
Při výrobě sýra mi dost pomáhá skvělý fermentor Kuvings. Nedávno jsem ho koupila a jsem ráda, že jsem investovala. ono se to totiž vyplatí.
Odpovědět
Re: výroba sýra diskuze
Jiřina Broučková
Mně zase pomáhá Bůh. Teď mi pomohl najít tyto skvělé stránky. Děkuji!
Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.
Dobrý den, doma jsem si často dělala "Lučinu" z kupovaných jogurtů. Poprvé jsem to zkusila z čerstvého kravího mléka. Počkala jsem do druhého dne, stáhla z vršku smetanu. Mléko jsem zahřála na 37°C a vmíchala jsem jihočeský smetanový jogurt. Zabalila do péřovky a nechala do druhého dne. Teď už je to asi 3 dny v chladu, ale jogurt je mazlavý, jakoby slizký. Nevím, kde jsem udělala chybu. Předem moc děkuji za odpověď
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
diskuze se týká článku |
lidé také čtou |
Copyright © 2012 - 2023 NetConsulting Praha s.r.o.