Informace od profesionálů

MENU

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  
Téma

PIZZA RECEPT

OBSAH

Pizza doma

Pokud pizza patří také mezi vaše milovaná jídla, nemusíte se kvůli ní nutně trmácet do restaurace, bez problémů si ji můžete upéct doma v běžné troubě! Nabízíme vám dnes několik různých receptur na pizzové těsto, takže si vyzkoušejte, které vám bude nejvíce chutnat. Náplň si zvolte dle vlastní chuti a fantazie, nebo se nechte inspirovat našimi návrhy.

Zdroj: Pizza recept

Diskuze

V diskuzi MUCHOVNÍK MARMELÁDA RECEPT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anežka Kuchařová.

recept na povidla z muchovníku

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Muchovník marmeláda recept

Video s receptem

Zde najdete praktické videonávody na to, jak správně připravit pizzu.

Zdroj: Pizza recept

Diskuze

V diskuzi PIZZA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Ráda bych se zeptala na těsto na Pizzu které když chladne není tak tvrdé a zůstává alespon trošku vláčné a jestli se dá dát do mražáku jako kupovaná a pak znovu ohřát aby zase změkla děkuji předem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lenka.

Nemít na druhý den tvrdou pizzu - jednoduchý návod na to je mít kvalitní mouku a z ní dělat těsto. Rozhodně nedělejte těsto jen z Hladké mouky, potřebujete 00 - pekařskou hladkou, nejlépe Italskou. Já podle tohoto testa dělám co je na stránce dělám už dlouho a jsem velice spokojená. A manžel si rochní

Zdroj: diskuze Pizza

Domácí pizza

Suroviny:

  • 250 g polohrubé mouky (část mouky můžete nahradit celozrnnou moukou, pizza je pak vláčnější)
  • 8 polévkových lžic oleje
  • ¼ l teplé vody
  • ½ kostky droždí
  • sůl

Postup:

Do mouky přidejte všechny ingredience a řádně uhněťte. Vláčné těsto hned rozprostřete na plech. Rozprostřené těsto potřete kečupem, přidejte například sterilované lečo, poklaďte sýrem, salámem, žampiony (prostě podle chuti nebo co dům dá), nakonec posypte strouhaným sýrem a okořeňte oreganem nebo kořením na pizzu. Pečte při 200  C cca 45 min.

Zdroj: Pizza recept

Poradna

V naší poradně s názvem PEČENÍ CHLEBA V ELEKTR.PEKÁRNĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vladimir Kalina.

Mám problém.Když mě chléb v pekárně krásně vykyne a zahájím pečení,vždy po vypnutí pekárny se chléb ve středu propadne a je z toho neforemný kus upečeného chleba.Dík azdraví Vladimír

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Zkuste jiný recept na pečení. Tady je podrobně vysvětlen netradiční recept z kvásku: www.ceskenapady.cz/d…

Zdroj: diskuze Pečení v pekárně

Pizza z jogurtu

Suroviny:

  • 2 bílé jogurty
  • 2 jogurtové kelímky polohrubé mouky
  • 2 lžíce oleje
  • 2 vejce
  • sůl
  • ¼ lžičky prášku do pečiva

Postup:

Nejprve ušlehejte jogurt s vejci, olejem a trochu osolte. Poté zašlehejte mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalijte na vymazaný a vysypaný pekáč (formu). Potřete kečupem, posypte kroužky nakrájené cibule, poklaďte kolečka salámu a hustě posypte strouhaným sýrem. Upečte v předehřáté troubě dozlatova.

Zdroj: Pizza recept

Poradna

V naší poradně s názvem CIBULOVÁ ŠŤÁVA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Doleželová.

Prosím Vás kde najdu recept na cibulovou šťávu. Měli jste ji na vašem webu. Děkuji D.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Recept na cibulovou šťávu je tady: www.ceskenapady.cz/j…
V článku je napsáno, jak se používá šťáva z cibule na kašel. Jestli je dobrá cibule s cukrem proti kašli. A také recept na to, jak vymačkat šťávu z cibule.

Zdroj: diskuze Cibulová šťáva

Jaké suroviny lze na pizzu použít

Sami Italové tvrdí, že pizzu lze udělat asi na 20 tisíc způsobů, takže lze jen těžko říct, co vše se dá na pizzu použít. Pizza je jeden z nejvšestrannějších pokrmů, protože si na ni může každý dát to, co mu chutná. Pravé italské pizzerie dokonce nabízejí pizzu dle vlastního výběru surovin. Mezi nejčastěji používané suroviny na pizzu patří různé druhy tvrdých, měkkých či plísňových sýrů (mozzarella, parmezán, pecorino, sbrinz, brie, hermelín, camembert, čedar, gouda, ementál, raclette, cantal a další).

Zdroj: Pizza recept

Poradna

V naší poradně s názvem DOMÁCÍ RECEPT NA NALOŽENÉ PLODY SCHIZANDRY V MEDU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ludmila.

Máte,prosím někdo recept s dávkou medu a plodů schizandry,jak dlouho nechat naložené a jak užívat ?Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča .

Domácí pastilky ze schisandry
Ingredience:
- 29 gramů prášku ze schisandry
- 1 lžíce medu
- okvětní lístky z růže nebo jiný rostlinný prášek na stužení pastilky - volitelně
Postup:
V případě že med je příliš tuhý, jemně ho nahřejeme ve vodní lázni, aby se roztekl. Do malé misky dáme prášek ze schisandry a zvolna přidáváme med dokud se nevytvoří těstovitá konzistence. Z těsta vytvarujte kuličky velikosti hrášku a obalíme je v prášku z okvětních lístků, aby se kuličky neslepovaly. Kuličky se uloží do těsného obalu na tmavé místo nebo v chladničce.
Doporučené použití: 3 až 6 g denně.

Zdroj: diskuze Domácí recept na naložené plody schizandry v medu

Pizza recept bez droždí

Suroviny:

  • 1 špetka soli
  • 1/2 balíčku prášku do pečiva
  • 6 lžic oleje
  • 1,5 dl vody
  • 250 g hladké mouky

Postup:

Uvedené suroviny (mouku, prášek do pečiva, olej, vodu a sůl) smíchejte a vypracujte vláčné těsto. S vodou dávejte pozor, někdy stačí méně, někdy více. Plech potřete olejem a těsto pomalu vymačkejte po celém plechu. Těsto se trošku smršťuje, musí se proto tlačit a zároveň s těstem pracovat. Nejlépe je těsto potřít ochuceným rajským protlakem a na něj rovnou položit sýr. Až na tuto vrstvu pak pokládejte ostatní suroviny podle chuti. Sýr se tímto způsobem hezky vpije a upeče s těstem. Nekynuté těsto na pizzu je dobré a velmi rychlé!

Zdroj: Pizza recept

Diskuze

V diskuzi VÝROBA MEDOVINY ZA STUDENA RECEPT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kutina Jindrich.

Muzete mi poslat recept na Medovinu za studena dekuji .

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Výroba medoviny za studena recept

Pizza ze sušeného droždí

Suroviny:

  • 1 sáček sušeného droždí
  • 120 ml vody
  • 300 g polohrubé mouky
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • sůl

Postup:

Těsto můžete zpracovat ručně nebo v mixéru. Do mixéru nasypte mouku, droždí a krátce společně promixujete. Poté vlijte vodu a olej, jemně osolte. Vše pořádně promixujte a těsto přendejte do mísy. Přikryjte utěrkou a nechte kynout na teplém místě asi 1 hodinu. Vykynuté těsto si položte na vál posypaný polohrubou moukou a ještě jednou ručně prohněťte tak, aby se vám těsto nelepilo. Pokud se lepí, přidávejte po troškách polohrubou mouku. Poté zdobte dle své chuti a fantazie, například promíchejte kečup s nastrouhaným česnekem a trochou oleje a touto směsí těsto potřete. Ozdobit můžete salámem, rajčaty, jarní cibulkou, cibulí a nastrouhaným sýrem. Pečte v horkovzdušné troubě na 200 stupňů přibližně 15–20 minut.

S tímto těstem se skvěle pracuje a dá se z něj vytvořit velmi tenká pizza. Z uvedeného množství ingrediencí vytvoříte asi 3–4 pizzy.

Zdroj: Pizza recept

Diskuze

V diskuzi RECEPT UTOPENCI SE ZELÍM A KŘENEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Inka.

V severních Čechách v hospůdce U vodopádu v zimě podávávali utopence s cibulí, zelím a křenem. Bylo to ohromné s chlebem a 2 dcl svařáku. Má někdo na podobné utopence recept?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ivana.

Dobrý den, naložila jsem špekáčky, asi po týdnu jsme ochutnali a přidali cibuli.
Teď jsou naložené asi čtyři týdny a obsah se trochu zakalil a objevily se bublinky.
Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď.

Zdroj: diskuze Recept utopenci se zelím a křenem

Pizza recept original

Suroviny (na 2 velké pizzy):

  • 500 g hladké pšeničné mouky
  • 10 g suchého droždí nebo kvasnic
  • 2 špetky soli
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje (panenského Extra Virgin)
  • 3 dl čisté vody

Postup:

Nejprve smíchejte mouku, kvasnice a sůl, poté přidejte olivový olej a následně vodu. Vše lehce zamíchejte vařečkou nebo lžící. Až se těsto začne spojovat, začněte ho velmi lehce hníst a ručně promačkávat (asi 5 minut). Těsto musí být při hnětení stále měkké a vláčné, nesmí se lepit. Pokud se vám bude lepit, přisypte trochu mouky a znovu zlehka prohněťte. Těsto nesmí být v žádném případě tvrdé a nesmí se rozpadat. Jakmile bude hmota spojená a vznikne vláčné těsto, můžete ho trochu poprášit moukou. Nechte takto v míse a přikryjte utěrkou, těsto dejte na 24 hodin zrát do lednice.

Jakmile bude těsto odpočaté, rozdělte je na dva díly a pracujte nejprve s jednou částí. Vytlačte těsto od středu ven pomocí zavřené pěsti a zploštěte do kruhu. Stále pracujte od středu ven. Kruhová placka má být 30 cm velká a její okraje musí být trochu vyvýšené (ale bude-li to pro vás složité, můžete placku vyválet pomocí válečku). Těsto na pizzu jste si tímto připravili k použití pro různé náplně. Pizzu potřete na povrchu olejem a na to klaďte například náplň uvedenou níže. Poté ji rychle a opatrně položte na plech lehce poprášený kukuřičnou krupicí, který nechte předtím v horké troubě rozehřát. Pečte na nejspodnější možné mřížce v rozežhavené troubě. Pravá italská pizza se peče 7–11 minut v kamenné peci nebo horkovzdušné troubě při teplotě 250–300 °C.

Zdroj: Pizza recept

Diskuze

V diskuzi RECEPT NA BUŘTGULÁŠ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vilém Černík.

Teda zcela mne usadil recept dle Pohlreicha. Jak jsem byl blbej a nevzdělanej než mne poučil tenhle kuchtík. Tak on před vařením brambory umyje, hleďme, a dokonce cibuli oloupe. No, řekl by to někdo ? A jen tak mimochodem, smetana nemá v buřguláši co dělat, to ať si vaří Pohlreich v těch svejch rádoby honosných putykách.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Naděžda.

Pane Černíku, do buřtguláše přidávám na konec šlehačku, aby se zjemnil. Je i pro děti a ne jen pro chlapy, co ho zapijí škopkem piva.
A jsem přesvědčena, že pan Pohlreich o vaření toho ví mnohem víc, než vy, pokud nevaříte v nějaké vyhlášené restauraci.

Zdroj: diskuze Recept na buřtguláš

Rajčatový základ na pizzu

  • 1,5 kg loupaných rajčat (nejlépe kaštanová)
  • 1 větší mrkev
  • 1 větší cibule
  • 1 česnek
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 20–30 listů čerstvé bazalky
  • sůl, pepř, cukr
  • kousek másla

Oloupaná rajčata, mrkev a cibuli nakrájejte na středně velké kousky. Do kastrolku nalijte panenský olivový olej, rozpalte jej a následně na něm zpěňte rozmáčknutý česnek. Nakrájenou mrkev a cibuli zpěňte po dobu asi 3 minut. Potom přidejte předem oloupaná rajčata a nechte vařit na mírném plameni po dobu 30–45 minut. Ochuťte solí, pepřem a přírodním cukrem, pro zjemnění můžete přidat kousek másla. Ingredience by měly být rozvařené a můžete je i lehce rozmačkat. Jakmile je omáčka hotová, nechte ji pomalu vychladnout. Až bude studená, vmíchejte do ní směs z bazalky, pepře, soli a olivového oleje.

Zdroj: Pizza recept

Pizza „Ajťák junior“

Ingredience: 1 šálek teplé vody, 2 lžičky cukru, kvasnice, 2 1/2 šálku chlebové mouky, 1 lžička soli, 1 polévková lžíce olivového oleje, marinovací omáčka, mozzarella

Postup: Předehřejeme troubu na 230 °C. Připravíme si kvásek. Do velké misky dáme 1 šálek teplé vody, 2 lžičky cukru a kvasnice. Necháme ajtit 10 minut. Přidáme 2 1/2 šálku chlebové mouky, 1 lžičku soli a 1 polévkovou lžíci olivového oleje. Směs propracujeme do celistvé hmoty. Vystřihneme těsto na tolik kusů, kolik chceme pizz, a vyrovnáme do tvaru pizzy. Povrch potřeme marinovací omáčkou, na kterou vyrovnáme plátky mozzarelly do tvaru numerické klávesnice a pečeme při teplotě 230 °C po dobu 10–15 minut, nebo dokud nebude kůrčička zlatohnědá. A je doajtíno. Můžeme konzumovat.

Zdroj: Ajťácká pizza

Diskuze

V diskuzi PEPŘOVÁ OMÁČKA POHLREICH RECEPT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana Rezlová.

Chtěla bych vědět, jestli celý pepř na pepřovou omáčku mám podrtit před použitím, eventuelně částečně povařit.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ivanka.

pepřová omáčka se nedělá z černého pepře ale z nakládaného zeleného pepře. Je to o zcela jiné chuti.

Zdroj: diskuze Pepřová omáčka pohlreich recept

Pizza se smetanou

Suroviny:

  • 2–3 dl mléka
  • 1/2 kostky droždí
  • 1 kelímek 33% smetany
  • 2–4 stroužky česneku
  • 300 g hladké mouky
  • mletý černý pepř, špetka soli
  • podle potřeby olivový olej, parmezán, eidam, niva

Postup:

Do větší mísy, protože těsto pak nakyne, si nasypte 300 g hladké mouky. V kastrolku vedle si ze 2 dl mléka, špetky cukru a poloviny droždí připravte kvásek, který necháte vzejít. Poté kvásek nalijte do osolené mouky a zakápněte kapkou olivového oleje. Začněte vypracovávat vláčné těsto, pokud vám těsto lepí, nebo naopak nedrží, klasicky přidávejte mouku, nebo mléko. Těsto nechte na teplém místě asi 25 minut kynout.

Mezitím si připravte smetanový základ na pizzu. Budete potřebovat 33% smetanu, tu nalijte do misky a k ní přistrouhejte různé sýry. Doporučujeme například tyto 4 druhy sýra: eidam, nivu, parmezán a buď hermelín, nebo balkánský sýr. Ze sýrů a smetany připravte hustou směs, tu osolte a opepřete. Přidejte 2–4 stroužky prolisovaného česneku, záleží na chuti.

Nyní už můžete pracovat s vykynutým těstem. Rozválejte je, vložte na plech a pokapejte olivovým olejem, který pak vetřete do těsta. Olivový olej vám totiž zajistí křehkost a vláčnost pizzy. Nakonec na pizzu vyklopte z misky směs smetany a sýrů a rovnoměrně ji rozetřete po pizze. Bude se vám možná zdát, že je té směsi hodně, ale opak je pravdou. Nebojte se a dejte tam všechno, co jste si připravili. Je to osvědčené a pizza je opravdu naprosto dokonalá. Na vrch pizzy můžete ještě přidat prosciutto cotto, popřípadě libovou slaninu anebo třeba schwarzwaldskou šunku. Pizzu se smetanovým základem ihned po upečení podávejte. Křehké těsto s lahodnou krémovou směsí sýrů chutná dokonale.

Zdroj: Pizza recept

Pizza „Glyk-index“

Ingredience: 3/4 šálku obiloviny quinoa (namočené ve vodě po dobu 6–8 hodin, nebo přes noc), 1/4 šálku vody, 1/2 čajové lžičky prášku na pečení, 1/2 čajové lžičky soli, 2 lžíce olivového oleje, 1/2 šálku rajčatové omáčky, 1 šálek drceného kozího sýra, čerstvé bylinky, 1 lžička provensálského koření, 2 lžíce černých oliv

Postup: Quinou nejdříve namočíme do studené vody, ideálně přes noc nebo na 8 hodin dopředu. Předehřejeme troubu na 190 °C. Namočenou quinou scedíme a důkladně propláchneme. Nasypeme do mixéru a rozmixujeme společně s kypřicím práškem, solí, provensálským kořením a ¼ šálkem vody. Formu na pizzu potřeme olejem nebo vyložíme pečicím papírem, který rovněž lehce potřeme olejem. Těsto vlijeme do formy a pečeme z jedné strany 15 minut a z druhé 5 až 10 minut dozlatova. Pak už jen potřeme rajčatovou omáčkou a poklademe pokrájenými rajčaty, sýrem, olivami a čerstvými bylinkami. Dáme ještě zapéct na 5–10 minut do trouby.

Zdroj: Ajťácká pizza

Pizza z pánve

Tak tento recept si určitě adoptujete. Těsto můžete poklást vším, co máte rádi. Výhodou předpečení těsta v pánvi je, že pizza je potom krásně křupavá a těsto zůstane tenké. Ostatně, zkuste to sami!

Ingredience: 100 g hladké mouky, 7 g droždí, 2 lžíce olivového oleje, 50 ml teplé vody, špetka soli, 3 lžíce rajčatové pasty, 100 g mozzarelly, čerstvý rozmarýn, bylinky, pánev do trouby

Postup: Připravíme si těsto – v míse smícháme hladkou mouku, olivový olej a sůl. V mističce odměříme 50 ml vlažné vody, prsty do ní rozdrobíme droždí a lžičkou dobře rozmícháme. Do mouky přidáme směs vody a droždí. Nejprve vše zpracujeme vařečkou, potom těsto vyklopíme na pomoučněnou plochu a těsto hněteme ručně, dokud není úplně hladké (cca 10 minut) nebo dokud nám nedojde síla v pažích. Těsto vrátíme zpátky do mísy, přikryjeme potravinou fólií a necháme ho na teplém místě kynout, než zdvojnásobí svůj objem. Délka kynutí záleží na teplotě, v pokojové teplotě bude kynout asi hodinu.

Když je těsto dobře nakynuté, prsty ho stlačíme, aby z něj vyšel vzduch. Troubu předehřejeme na 230 °C. Na pomoučněné ploše těsto prsty vytvarujeme do kruhu stejného průměru, jako je pánev. Pánev pokapeme olivovým olejem, necháme rozpálit. Do rozpálené pánve přemístíme těsto na pizzu, počkáme, než se na těstě udělají bublinky. V té chvíli těsto potřeme rajčatovou passatou. Můžeme použít passatu obyčejnou, ještě dochutíme solí, čerstvým pepřem, trochou tymiánu, česnekem a trochou cukru. Mozzarellu natrháme prsty na kousky, poklademe jí pizzu a těsto i s pánví přesuneme do vyhřáté trouby.

Pizzu pečeme přímo v pánvi na 230 °C, dokud není po okrajích hezky hnědá a mozzarella nezíská světle hnědou barvu. Pizzu vyndáme z trouby, posypeme čerstvým nasekaným rozmarýnem nebo směsí čerstvých bylinek. No a je hotovo a můžeme se pustit do hodování. Při tvorbě této pizzy vynikne vaše tvořivost, popřípadě použijete vše, co dům dal.

Zdroj: Ajťácká pizza

Feferonkový tunel

Ingredience: 1 šálek rajského základu na pizzu, 1 šálek nakrájeného čedaru, 100 g ostrého suchého salámu, feferonky, 1 mražené těsto na pizzu

Postup: Těsto rozmrazíme a položíme na plech s pečicím papírem, okraje na obou stranách do jedné třetiny naproti sobě nastřihneme. Na střed tunelu dáme základ na pizzu, feferonky, posypeme sýrem a položíme plátky ostrého salámu. Nyní tunel uzavřeme, a to tak, že nastřižené konce přeložíme přes sebe. Takto vzniklý tunel posypeme sýrem a dáme zbylá kolečka salámu. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 °C a pečeme 15 až 20 minut. Upečený tunel můžeme naporcovat jako štrúdl anebo se s tím nepárat a sníst bez porcování. Prostě to do sebe rovnou nasoukat.

Zdroj: Ajťácká pizza

Těsto na pizzu podle Emanuela Ridi

Ingredience: 1 kg hladké mouky, 2 lžíce panenského olivového oleje, 1 kostka droždí, 5 dl vlažné vody, sůl, 300 g loupaných rajčat v plechovce, 300 g mozarelly, pár lístků bazalky, 6 ančoviček, špetka cukru, špetka soli, olej

Technologický postup: Těsto na pizzu připravíme tak, že rozmícháme droždí ve vlažné vodě a smícháme ho s hladkou moukou, olivovým olejem a špetkou soli. Vzniklé těsto rozdělíme na čtyři bochánky, zabalíme do fólie a necháme alespoň 12 hodin odležet v lednici. V míse rozmixujeme loupaná rajčata a ochutíme solí, kapkou olivového oleje a lžící cukru. Pečicí plech vymažeme olivovým olejem, odleželé těsto prsty roztáhneme po celém plechu a potřeme rajčatovou směsí. Ozdobíme plátky mozzarelly a lístky bazalky. Na jednu polovinu přidáme ještě plátky ančoviček (pizza Napoletana). Vše zakápneme olivovým olejem a pečeme v předehřáté troubě na maximum. Čas závisí na vlastnostech trouby, okraje těsta musí být upečené do zlatova.

Zdroj: Těsto na pizzu

Margarita na plech

Ingredience: 400 ml vody, špetka cukru, špetka soli, 700 g hladké mouky, 2 lžičky sušeného droždí nebo 1/2 čerstvého droždí, 6 polévkových lžic rajčatové omáčky – 1 šálek oloupaných rajčat, 1 polévková lžíce olivového oleje, 1 nasekaný velký stroužek česneku, 1/4 čajové lžičky chilli papriček, 1/2 čajové lžičky oregana, 1/4 čajové lžičky cukru, 1/4 čajové lžičky soli, pepř na dochucení

Postup na omáčku: Všechny přísady smícháme a vaříme asi 10 minut do zhoustnutí. Necháme vychladit a dáme na předpečený korpus na plechu.

Postup: Z vykynutého těsta uděláme placku, kterou dáme na plech s pečicím papírem a dotvarujeme podle tvaru plechu. Přidáme rajčatovou omáčku. Na to dáme 1 šálek nahrubo nastrouhané mozzarelly, čtvrt šálku ricotty. Pečeme na horkovzduch při 250 °C cca 10 minut. Prvních 5 minut pečeme jenom korpus potřený olejem, vyndáme, dáme náplň a dalších 5 minut dopečeme. Okraje musí být zlatavé. A máme Margaritu hotovou.

Množství omáčky je na tři 200 g pizzy. Takže si každý upraví podle své chuti. Na plech stačí poloviční dávka.

Zdroj: Ajťácká pizza


Autoři obsahu

Mgr. Jana Válková

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Michal Vinš


ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP